WERVINGSVIDEO

sneller nieuwe collega's vinden

PERSOONLIJKE BENADERING

VERMIJDT DE WELBEKENDE CLICHÉS

GEEFT WERKZOEKENDE EEN UITSTEKEND BEELD OVER HET BEDRIJF

Scoren met een vlotte wervingsvideo

Een vacaturevideo is de perfecte manier om potentiële nieuwe werknemers te bereiken. Veel bedrijven vinden het erg lastig om getalenteerd personeel te vinden, omdat er simpelweg voor de werkzoekende te veel keuze is. Hoe overtuigt u hen om toch voor uw bedrijf te kiezen? Dat wordt een stuk gemakkelijker met een wervingsvideo. Zo’n vacaturevideo geeft een goede indruk over de sfeer en bedrijfscultuur. Daarnaast krijgt de werkzoekende te zien wie de toekomstige collega’s zijn. Natuurlijk is het ook erg leuk om een creatieve twist aan de vacaturevideo toe te voegen, waardoor uw bedrijf zich extra onderscheid tegenover concurrenten.

Personeel-werven
wervingsvideo

Video trekt de aandacht

Waar veel bedrijven vasthouden aan de lange vacatureteksten, die erg op elkaar lijken en de ene na de andere cliché bevatten, kunt u het slimmer aanpakken. De lange, saaie teksten trekken veel minder aandacht dan video. Daarnaast moet men bij een vacaturetekst zelf visualiseren hoe het zou zijn om bij het bedrijf te werken. Bij het kijken van een wervingsvideo zal de werkzoekende wel direct een goed beeld van het bedrijf en de functie krijgen, wat voordelig kan uitpakken. U bereikt ons voor vragen op 0174 – 352 032 of via info@brancemedia.com.

Voorbeelden van succesvolle projecten

Bekijk hier de bedrijven die u al voor zijn gegaan met een vacaturevideo.

Klaar voor de volgende stap?

Wilt u, samen met specialisten, uw marketingdoelstellingen bereiken met behulp van een vacaturevideo? Plan gratis een adviesgesprek in, waarin we u laten zien hoe we uw bedrijf naar een hoger level brengen.