Genoeg van twijfelende leads?

Overtuig jouw doelgroep met een krachtig, authentiek en geloofwaardig bewijs.

Toon met een testimonial aan hoe klanten
van jouw product hebben geprofiteerd.

Heb je moeite om potentiële klanten te overtuigen? Merk je dat jouw doelgroep te vaak nog twijfels heeft? Heb je een lage conversie op je website en krijg je voor je gevoel te vaak een ‘nee’ te horen?

Het is best frustrerend. Je steekt waarschijnlijk veel tijd in meetings. Wellicht heb je ook geïnvesteerd om je website te verbeteren. Maar wat misschien nog wel het meest frustreerd is dat je een goed product hebt en er zeker van bent dat je de klant zeer goed kunt helpen. 

Het is dan ook steeds weer een teleurstelling als je merkt dat leads (net) niet genoeg vertrouwen in je hebben. Het is net niet overtuigend genoeg…

Hoe zou het zijn als je tijdens een meeting of op jouw website kan laten zien dat jouw product bij andere klanten uitstekend heeft gewerkt? Hoe zou een potentiële klant reageren als je recht voor zijn neus bewijst dat jouw klanten tevreden zijn? Wat als juist het aantonen daarvan jouw potentiële klanten overtuigd om met jou zaken te doen?

Gelukkig is er een zeer krachtige manier om wél het benodigde vertrouwen bij jouw doelgroep op te bouwen. Het is een geloofwaardig sociaal bewijs dat laat zien hoe mensen van je product hebben geprofiteerd.

Een testimonial

Een testimonial video is een geweldig middel om jouw doelgroep te overtuigen. In zo’n video ligt de focus op de positieve ervaringen die jouw klanten met jouw product of dienst in praktijk ervaren. 

Een testimonial helpt jouw doelgroep om zich met jouw klant en de geschetste situatie te identificeren. Wanneer zij zich in het verhaal herkennen en de oplossing voor hun probleem in praktijk zien, geeft dat hen een bevestiging en het vertrouwen om voor jou te kiezen.

Meer Vertrouwen

Leads krijgen meer vertrouwen, omdat je bewijst dat je klanten succesvol hebt geholpen.

Social Proof

Het is veel geloofwaardiger als anderen vertellen en bevestigen dat jij goed bent.

Hogere Conversies

Wanneer mensen je vertrouwen, zullen ze sneller tot een aankoop overgaan.

Een professionele testimonial laten maken.

Brance Media heeft jaren ervaring met het produceren van professionele testimonials. Zo hielpen we veel bedrijven om hun product of dienst op een overtuigende, geloofwaardige en authentieke manier te presenteren om het vertrouwen van hun doelgroep te winnen en hun conversies te verhogen.

Wat anderen over Brance zeggen:

Kelly van der MarkVan der Mark Ketelonderhoud
Lees verder
Professionele jongens die echt weten wat ze doen. Tot nu toe al 2 mooie bedrijfsfilms laten maken en wederom weer super tevreden over het resultaat. Top team!
Bart de KoningCodePix
Lees verder
Blij met de mooie samenwerking! Professioneel en doeltreffend.
Rody BakkerTST
Lees verder
Fijne samenwerking en mooi resultaat. Erg tevreden met onze nieuwe bedrijfsfilm.
Iason TzabakakisIPMA
Lees verder
We collaborated with Brance Media for the video recording of a national championship and the production of an aftermovie! The final result was impressive, its already uploaded in our social media and we already get positive reactions! Brance Media are professionals, listened our needs and delivered quickly the aftermovie!
Previous
Next

Het gehele productieproces van A tot Z gergeld.

Je wordt op elke discipline van video marketing begeleid door specialisten. 

Stratie & Script

We vertalen jouw boodschap in een verhaal dat jouw doelgroep aanspreekt en ontwikkelen een strategie om hen te bereiken.

Productie

De opnames worden in goede banen geleid door ervaren vakspecialisten. 

Ontwikkeling

De montage wordt gemaakt in de stijl, het tempo en de sfeer dat bij het verhaal past, voorzien van geavanceerde toepassingen zoals kleurcorrecties, geluidseffecten en vloeiende transities.

Publicatie

Na de productie ondersteunen we je om de video te publiceren, zodat jouw doelgroep het ziet en het ook echt impact maakt.

Wil je jouw doelgroep overtuigen met een testimonial video?

Plan vrijblijvend een strategiesessie in en bespreek samen met onze video marketing specialisten welke impact video kan maken voor jouw bedrijf.

Veel gestelde vragen:

Gemiddeld duurt een testimonial video tussen de minuut en maximaal 2 minuten. Dit is de ideale lengte om de context van de situatie te geven en inhoudelijke argumenten te kunnen vertellen, waarom een product, dienst of samenwerking positief ervaren wordt.

 

Regelmatig selecteren we uit de testimonial video ook korte fragmenten met opvallende of inspirerende quotes en maken daar nieuwe korte video’s van. Dit doen we bijvoorbeeld om korte social media content de creëren of ze in te zetten als advertenties en zo de aandacht van de doelgroep te trekken

Volgens een onderzoek van Brightsocial vindt 4 op de 5 consumenten een testimonial video even betrouwbaar als een aanbeveling van iemand uit hun sociale kring.

 

Andrews, Van Leeuwen en Van Baaren schrijven in hun boek ‘Hidden Persuasion’ dat consumenten veel eerder geneigd zijn om producten te kopen van bedrijven die positieve reviews krijgen, dan de bedrijven die dat niet krijgen. De mening van andere weegt zwaar in de overweging om iets wel of niet te kopen.

 

Daarnaast toont onderzoek toont aan dat video ervoor zorgt dat mensen zo’n 60% langer op je website blijven. Dat is goed voor je Google SEO score, maar het is ook prettig dat een bezoeker meer aandacht heeft voor jouw boodschap en het jouw conversies verhoogt.

Bij een videoproductie komt veel kijken. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een concept en de strategie, alles regelen wat nodig is voor de productie, de opnamedagen en de montage. Na de eerste brainstormsessie kunnen we gemiddeld binnen een maand de definitieve video aanleveren. Uiteraard denken we graag mee als de video iets meer haast heeft en dus eerder af moet zijn.

Zolang de video aansluit bij jouw product of dienst kan je het blijven gebruiken. Normaliter kan je met een testimonial video jaren vooruit.

Het inzetten van 1 testimonial video is een eerste stap. Het zal de geloofwaardigheid van jouw bedrijf al zeer sterk vergroten. Dat effect wordt nog sterker wanneer je meerdere testimonials kan laten zien.

Op je website, op social media, tijdens presentaties, op beurzen of bijvoorbeeld narrowcasting schermen.

 

Normaal zijn reviews alleen zichtbaar op je bedrijfspagina van bijvoorbeeld Google of Facebook, waardoor mensen er zelf naar moeten zoeken. Met een testimonial video heb je zelf in de hand waar je het wil verspreiden en kan je een groter publiek bereiken.

Je kunt het maken van een video vergelijken met het bouwen van een huis. De uiteindelijke investering is afhankelijk van veel verschillende variabelen

Wil je met je bedrijf stappen maken, maar weet je nog niet hoe video marketing voor jouw bedrijf kan werken?

Plan een strategiesessie in en ontdek hoe video marketing impact kan maken voor jouw bedrijf.
Logo van Brance Media

Copyright 2022 – All rights reserved.

Algemene Voorwaarden – Privacy Verklaring

 

Niks op deze pagina of andere pagina’s kun je beschouwen als een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten/succes.

Strategie & Script

We vertalen jouw boodschap in een verhaal dat jouw doelgroep aanspreekt en ontwikkelen een strategie om hen te bereiken.

Productie

De opnames worden in goede banen geleid door ervaren vakspecialisten. 

Ontwikkeling

De montage wordt gemaakt in de stijl, het tempo en de sfeer dat bij het verhaal past, voorzien van geavanceerde toepassingen zoals kleurcorrecties, geluidseffecten en vloeiende transities.

Publicatie

Na de productie ondersteunen we je om de video te publiceren, zodat jouw doelgroep het ziet en het ook echt impact maakt.