Laat zien en voelen waar jouw merk voor staat.

Geef met een brandingvideo jouw doelgroep een positief gevoel bij jouw merk en zorg voor meer naamsbekendheid, binding, vertrouwen en loyaliteit.

Optimale merkbeleving

Jouw kernwaarden, drijfveer, unieke visie en identiteit op prikkelende wijze gecommuniceerd naar je doelgroep.

Positieve associatie

Zorg ervoor dat mensen een positief en herkenbaar gevoel krijgen wanneer ze jouw merk zien.

Binding

Maak een connectie met de kijker en bindt jouw doelgroep aan jouw merk.

Creëer gevoel en binding bij jouw merk.

Het gevoel van iemand is bepalend bij het maken van beslissingen. Het is dus belangrijk dat mensen een goed gevoel krijgen bij jouw bedrijf. Dat doe je door te vertellen waar je voor staat, wat je drijft, waar je in gelooft en welke maatschappelijke impact je wil maken. Een brandingvideo is een uitstekende manier om jouw merkverhaal over te brengen.

Zo weten mensen precies waar je voor staat en wat ze van je kunnen verwachten. Dat schept duidelijkheid, vertrouwen en zorgt voor klantloyaliteit. Wanneer je mensen aan jouw merk verbind, veranderen zij in ambassadeurs die jouw verhaal verspreiden en nieuwe klanten bereikt.

Strategie en productie van a tot z geregeld.

Brance Media heeft jaren ervaring met het produceren van professionele brandingvideo’s. Zo hielpen we veel bedrijven om hun merkverhaal visueel te maken en hiermee een goed gevoel bij hun doelgroep over te brengen.

Een video komt niet zomaar even tot stand. Over veel zaken moet goed worden nagedacht en zorgvuldig worden uitgevoerd. Denk aan de strategie, het script, de opnames en de montage.  Daarom betrekken bij onze projecten video-experts, maar ook specialisten op het gebied van marketing en communicatie. Hierdoor kunnen we jou in heel het productieproces begeleiden. We verzorgen alles rondom de videoproductie. Op deze manier kunnen we veel meer impact maken. 

Werkwijze

Hoe we in 6 stappen video marketing effectief aanpakken.

We trappen af met een strategiesessie, waarin we op kritische, onderzoekende en analyserende wijze jullie huidige aanpak, producten, diensten, merk en doelstellingen bespreken. Vervolgens gaan we met jouw input aan de slag en ontwikkelen we een strategie dat bepaald welke soort video of video’s er gemaakt moeten worden en hoe we ze effectief kunnen inzetten.

Als de strategie is bepaald, gaan we aan de slag met het videoscript. Hierin staat precies beschreven hoe we de boodschap op een prikkelende manier gaan vertellen, hoe de video eruit komt te zien en wat er moet gebeuren om de video te kunnen opnemen. 

De derde stap is het opnemen van het beeldmateriaal. Brance Media verzorgt de gehele productie. We hebben alle competenties en apparatuur tot onze beschikking om te opnames succesvol te laten verlopen.

We monteren de video naar wens. Binnen 2 weken ontvang je de eerste versie in je mail. Met onze gratis correctieronden, verwerken we eventuele feedback, zodat jouw video uiteindelijk helemaal naar wens is.

Om het maximale uit een videoproductie te halen, maken we uit al het beschikbare beeldmateriaal ook korte content die we kunnen inzetten om ‘de hoofdvideo’ te teasen, maar ook om de kern van de boodschap meerdere keren en op verschillende momenten te herhalen. Zo ben je vaker zichtbaar, blijf je ’top of mind’ en bereiken we uiteindelijk meer.

Als de video’s af zijn, helpen we je om ze effectief in te zetten, zodat de video’s goed zichtbaar zijn en het jouw doelgroep bereikt.

Wat onze klanten zeggen

Onze opdrachtgevers vertellen wat video marketing en de samenwerking met Brance voor hun bedrijf betekent.

Kelly van der MarkVan der Mark Ketelonderhoud
Lees verder
Professionele jongens die echt weten wat ze doen. Tot nu toe al 2 mooie bedrijfsfilms laten maken en wederom weer super tevreden over het resultaat. Top team!
Bart de KoningCodePix
Lees verder
Blij met de mooie samenwerking! Professioneel en doeltreffend.
Rody BakkerTST
Lees verder
Fijne samenwerking en mooi resultaat. Erg tevreden met onze nieuwe bedrijfsfilm.
Iason TzabakakisIPMA
Lees verder
We collaborated with Brance Media for the video recording of a national championship and the production of an aftermovie! The final result was impressive, its already uploaded in our social media and we already get positive reactions! Brance Media are professionals, listened our needs and delivered quickly the aftermovie!
Previous
Next

Jouw doelen met video behalen?

Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Klaar om jouw doelen met video te behalen?

Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in. Ons doel is dat jij een waardevol gesprek hebt, waarna je weet wat je kunt doen om video marketing effectief toe te passen binnen jouw bedrijf. Daarnaast denken we mee hoe we jou met onze diensten kunnen helpen en geven je daar direct een prijsindicatie bij. Jij beslist wat je met ons advies doet. 

Wil jij een waardevol adviesgesprek waarna je stappen kunt maken met video marketing? Klik op de knop hieronder.

Veel gestelde vragen:

We plannen direct na de strategische sessie de  opnamedag(en) in. Meestal kan dit al binnen enkele weken. 

Hoe lang de opnames duren, hangt af van het videoscript. Voor elke draaidag hebben we het doel om zo veel mogelijk videocontent op te nemen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Mocht een videoproductie meerdere dagen in beslag nemen, plannen we het liefst de opnamedagen achter elkaar, zodat we sneller aan de montage kunnen beginnen.

Dat hangt helemaal af van de situatie. Waar zet je de video in? Hoe ver is de kijker in jouw customer journey? Wat is het doel van de video? Zo zijn er nog meer factoren die van belang zijn om de lengte te bepalen.

Brance denkt hierin mee en kan jou daar passend advies bij geven.

Het streven is om na de opnames binnen 2 weken een video aan te leveren. Uiteraard denken we graag mee als een video iets meer haast heeft en dus eerder af moet zijn.

Op je website, op social media, tijdens presentaties, op beurzen of bijvoorbeeld narrowcasting schermen. Vooraf bepalen we de plaatsen, waarvan we denken dat ze het meest geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Door analyses te doen, je marketingstrategie te optimaliseren en goed na te denken over het doel en de inhoud van een video. Brance Media begeleid je daarin om helder voor ogen te krijgen wie je doelgroep is, waar ze zich bevinden, waar je als bedrijf voor staat en wat de meerwaarde van jouw producten en diensten zijn.