Word zichtbaar en trek de aandacht met video advertenties.

Gebruik een video advertentie om jouw merk, producten en diensten op een aansprekende manier onder de aandacht te brengen en leads te genereren.

Hogere betrokkenheid

Video advertenties vallen meer op en weten de aandacht langer vast te houden.

Hogere conversies

Goede video's converteren in het algemeen beter dan alle andere type advertenties.

Gerichte targetting

Je kunt online heel gericht adverteren, waardoor alleen jouw doelgroep de ads te zien krijgt en je geld bespaart.

Een illustratie over het maken van een video advertentie.

Een video advertentie: effectieve manier om te promoten.

Een video advertentie is een krachtig middel om jouw producten, diensten of merk te promoten. De advertentie video’s worden vaak ingezet op sociale media kanalen zoals YouTube, Facebook en Instagram en TikTok, maar kunnen ook op andere websites of via display-advertenties op verschillende platforms worden geplaatst. Het belangrijkste doel van een video advertentie is om de aandacht van de doelgroep te trekken en hen nieuwsgierig te maken, zodat ze meer over jouw product, dienst of merk willen weten.

Een illustratie voor het inzetten van een video advertentie.

Video advertentie inzetten?

Video advertenties heb je in verschillende vormen en maten. Hoe weet je wat voor type advertentie je moet inzetten? Hoe zorg je ervoor dat de advertentie de doelgroep bereikt en impact maakt? Bij Brance Media kunnen we jou daarbij helpen. We onderzoeken, denken mee met het concept en de strategie en produceren bovendien de video’s in hoge kwaliteit. In elke fase van het video marketing proces ondersteunen we je om uiteindelijk zoveel mogelijk impact te maken.

Werkwijze

Hoe we in 5 stappen advertentie video's maken.

We trappen af met een strategiesessie, waarin we op kritische, onderzoekende en analyserende wijze jullie huidige aanpak, producten, diensten, merk en doelstellingen bespreken. Vervolgens gaan we met jouw input aan de slag en ontwikkelen we een strategie dat bepaald welke soort advertenties er gemaakt moeten worden en hoe we ze effectief kunnen inzetten.

Als de strategie is bepaald, gaan we aan de slag met het videoscript. Hierin staat precies beschreven hoe we de boodschap op een prikkelende manier gaan vertellen, hoe de video’s eruit komen te zien en wat er moet gebeuren om de video’s te kunnen opnemen. 

De derde stap is het opnemen van het beeldmateriaal. Brance Media verzorgt de gehele productie. We hebben alle competenties en apparatuur tot onze beschikking om te opnames succesvol te laten verlopen.

We monteren de video’s naar wens. Binnen 2 weken ontvang je de eerste versie in je mail. Met onze gratis correctieronden, verwerken we eventuele feedback, zodat jouw video’s uiteindelijk helemaal naar wens zijn.

Als de video’s af zijn, helpen we je om ze effectief in te zetten, zodat de video’s goed zichtbaar zijn en het jouw doelgroep bereikt.

Wat onze klanten zeggen

Onze opdrachtgevers vertellen wat video marketing en de samenwerking met Brance voor hun bedrijf betekent.

Kelly van der MarkVan der Mark Ketelonderhoud
Lees verder
Professionele jongens die echt weten wat ze doen. Tot nu toe al 2 mooie bedrijfsfilms laten maken en wederom weer super tevreden over het resultaat. Top team!
Bart de KoningCodePix
Lees verder
Blij met de mooie samenwerking! Professioneel en doeltreffend.
Rody BakkerTST
Lees verder
Fijne samenwerking en mooi resultaat. Erg tevreden met onze nieuwe bedrijfsfilm.
Iason TzabakakisIPMA
Lees verder
We collaborated with Brance Media for the video recording of a national championship and the production of an aftermovie! The final result was impressive, its already uploaded in our social media and we already get positive reactions! Brance Media are professionals, listened our needs and delivered quickly the aftermovie!
Previous
Next

Jouw doelen met video behalen?

Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Veel gestelde vragen:

Ja zeker! We produceren altijd meerdere video advertenties, waardoor je de mogelijkheid krijgt om te testen.

 

Door meerdere videoadvertenties te testen, kan je zien welke advertenties het beste presteren en welke minder effectief zijn. Je kunt dan de minder presterende advertenties uitschakelen en jouw budget en aandacht richten op de advertenties die beter presteren. Zo maximaliseer je de ROI van jouw advertentiecampagne.

Dat hangt helemaal af van de situatie. Waar zet je de video in? Hoe ver is de kijker in jouw customer journey? Wat is het doel van de video? Zo zijn er nog meer factoren die van belang zijn om de lengte te bepalen.

Brance denkt hierin mee en kan jou daar passend advies bij geven.

Vaak zijn advertenties relatief kort, omdat het doel is om de aandacht te trekken en interesse te wekken. Wanneer iemand echt geïnteresseerd is, is diegene bereid om langer de tijd te nemen om meer over jouw bedrijf te weten te komen.

We plannen direct na de strategische sessie de  opnamedag(en) in. Meestal kan dit al binnen enkele weken. 

Hoe lang de opnames duren, hangt af van het videoscript. Voor elke draaidag hebben we het doel om zo veel mogelijk videocontent op te nemen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Mocht een videoproductie meerdere dagen in beslag nemen, plannen we het liefst de opnamedagen achter elkaar, zodat we sneller aan de montage kunnen beginnen.

Het streven is om na de opnames binnen 2 weken een video's aan te leveren. Uiteraard denken we graag mee als een video iets meer haast heeft en dus eerder af moet zijn.

De advertentie video's worden vaak ingezet op sociale media kanalen zoals YouTube, Facebook en Instagram en TikTok, maar kunnen ook op andere websites of via display-advertenties op verschillende platforms worden geplaatst.Vooraf bepalen we de plaatsen, waarvan we denken dat ze het meest geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Door analyses te doen, je marketingstrategie te optimaliseren en goed na te denken over het doel en de inhoud van een video. Brance Media begeleid je daarin om helder voor ogen te krijgen wie je doelgroep is, waar ze zich bevinden, waar je als bedrijf voor staat en wat de meerwaarde van jouw producten en diensten zijn.