Laat zien en voelen waar jouw merk voor staat.

Geef met een brand video jouw doelgroep een positief gevoel bij jouw merk en zorg voor meer naamsbekendheid, binding, vertrouwen en loyaliteit.

Optimale merkbeleving

Jouw kernwaarden, drijfveer, unieke visie en identiteit op prikkelende wijze gecommuniceerd naar je doelgroep.

Positieve associatie

Zorg ervoor dat mensen een positief en herkenbaar gevoel krijgen wanneer ze jouw merk zien.

Binding

Maak een connectie met de kijker en bindt jouw doelgroep aan jouw merk.

Een foto uit een branding video geproduceerd door Brance Media.

Een brand video creëert gevoel en binding bij jouw merk.

Het gevoel van iemand is bepalend bij het maken van beslissingen. Het is dus belangrijk dat mensen een goed gevoel krijgen bij jouw bedrijf. Dat doe je door te vertellen waar je voor staat, wat je drijft, waar je in gelooft en welke maatschappelijke impact je wil maken. Een brand video is een uitstekende manier om jouw merkverhaal over te brengen.

Door zo’n merk video weten mensen precies waar je voor staat en wat ze van je kunnen verwachten. Dat schept duidelijkheid, vertrouwen en zorgt voor klantloyaliteit. 

Een foto van de productie van een branding video.

Strategie en productie van a tot z geregeld.

Brance Media heeft jaren ervaring met het produceren van professionele brand video’s. Zo hielpen we veel bedrijven om hun merkverhaal visueel te maken en hiermee een goed gevoel bij hun doelgroep over te brengen.

Een promotiefilm over een merk komt niet zomaar even tot stand. Over veel zaken moet goed worden nagedacht en zorgvuldig worden uitgevoerd. Denk aan de strategie, het script, de opnames en de montage.  Daarom betrekken bij onze projecten video-experts, maar ook specialisten op het gebied van marketing en communicatie. Hierdoor kunnen we jou in heel het productieproces begeleiden. We verzorgen alles rondom de productie van een branding video. Op deze manier kunnen we veel meer impact maken. 

Werkwijze

Hoe we in 6 stappen video marketing effectief aanpakken.

We trappen af met een strategiesessie, waarin we op kritische, onderzoekende en analyserende wijze jullie huidige aanpak, producten, diensten, merk en doelstellingen bespreken. Vervolgens gaan we met jouw input aan de slag en ontwikkelen we een strategie dat bepaald welke soort video of video’s er gemaakt moeten worden en hoe we ze effectief kunnen inzetten.

Als de strategie is bepaald, gaan we aan de slag met het videoscript. Hierin staat precies beschreven hoe we de boodschap op een prikkelende manier gaan vertellen, hoe de video eruit komt te zien en wat er moet gebeuren om de video te kunnen opnemen. 

De derde stap is het opnemen van het beeldmateriaal. Brance Media verzorgt de gehele productie. We hebben alle competenties en apparatuur tot onze beschikking om te opnames succesvol te laten verlopen.

We monteren de video naar wens. Binnen 2 weken ontvang je de eerste versie in je mail. Met onze gratis correctieronden, verwerken we eventuele feedback, zodat jouw video uiteindelijk helemaal naar wens is.

Om het maximale uit een videoproductie te halen, maken we uit al het beschikbare beeldmateriaal ook korte content die we kunnen inzetten om ‘de hoofdvideo’ te teasen, maar ook om de kern van de boodschap meerdere keren en op verschillende momenten te herhalen. Zo ben je vaker zichtbaar, blijf je ’top of mind’ en bereiken we uiteindelijk meer.

Als de video’s af zijn, helpen we je om ze effectief in te zetten, zodat de video’s goed zichtbaar zijn en het jouw doelgroep bereikt.

Wat onze klanten zeggen

Onze opdrachtgevers vertellen wat video marketing en de samenwerking met Brance voor hun bedrijf betekent.

Kelly van der MarkVan der Mark Ketelonderhoud
Lees verder
Professionele jongens die echt weten wat ze doen. Tot nu toe al 2 mooie bedrijfsfilms laten maken en wederom weer super tevreden over het resultaat. Top team!
Bart de KoningCodePix
Lees verder
Blij met de mooie samenwerking! Professioneel en doeltreffend.
Rody BakkerTST
Lees verder
Fijne samenwerking en mooi resultaat. Erg tevreden met onze nieuwe bedrijfsfilm.
Iason TzabakakisIPMA
Lees verder
We collaborated with Brance Media for the video recording of a national championship and the production of an aftermovie! The final result was impressive, its already uploaded in our social media and we already get positive reactions! Brance Media are professionals, listened our needs and delivered quickly the aftermovie!
Previous
Next

Jouw doelen met video behalen?

Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Veel gestelde vragen:

We plannen direct na de strategische sessie de opnamedag(en) in. Meestal kan dit al binnen enkele weken. 

Hoe lang de opnames duren, hangt af van het videoscript, de complexiteit en de lengte van de video. Voor elke draaidag hebben we het doel om zo veel mogelijk videocontent op te nemen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Mocht een videoproductie meerdere dagen in beslag nemen, plannen we het liefst de opnamedagen achter elkaar, zodat we sneller aan de montage kunnen beginnen.

Dat hangt helemaal af van de situatie. Waar zet je de video in? Hoe ver is de kijker in jouw customer journey? Wat is het doel van de video? Zo zijn er nog meer factoren die van belang zijn om de lengte te bepalen.

Brance denkt hierin mee en kan jou daar passend advies bij geven.

Het streven is om na de opnames binnen 2 weken een video aan te leveren. Uiteraard denken we graag mee als een video iets meer haast heeft en dus eerder af moet zijn.

Op je website, op social media, tijdens presentaties, op beurzen of bijvoorbeeld narrowcasting schermen. Vooraf bepalen we de plaatsen, waarvan we denken dat ze het meest geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Door analyses te doen, je marketingstrategie te optimaliseren en goed na te denken over het doel en de inhoud van een video. Brance Media begeleid je daarin om helder voor ogen te krijgen wie je doelgroep is, waar ze zich bevinden, waar je als bedrijf voor staat en wat de meerwaarde van jouw producten en diensten zijn.

Over het algemeen kan je een brand video jarenlang gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om met meerdere merkvideo's jouw merkverhaal regelmatig onder de aandacht te brengen.

Elke stap is even belangrijk. Brance Media begeleid je stap voor stap door heel het proces.

Eerst doen we uitgebreid onderzoek naar jouw merk en bepalen we de strategie. Daarna leggen we met het script de basis voor de inhoud en boodschap van de video. Vervolgens gaan we in de pre-productiefase aan de slag om alle voorbereidingen te treffen om de opnames mogelijk te maken en gaan we aan de slag met de planning. Bij de productie worden de opnames gemaakt en bij de post-productie wordt de video gemonteerd.

Ja. We slaan al het beeldmateriaal minstens 2 jaar op, waardoor we later beelden kunnen vervangen. Dat kan handig zijn wanneer een werknemer niet meer bij het bedrijf werkt en je diegene uit de video wilt halen, maar ook als er nieuwe informatie is, dat belangrijk is om te vertellen. Ook is het mogelijk om een extra opnamemoment in te plannen, als dat nodig blijkt te zijn.