Laat zien en voelen waar jouw merk voor staat.

Geef met een brand video jouw doelgroep een positief gevoel bij jouw merk en zorg voor meer naamsbekendheid, binding, vertrouwen en loyaliteit.

Optimale merkbeleving

Jouw kernwaarden, drijfveer, unieke visie en identiteit op prikkelende wijze gecommuniceerd naar je doelgroep.

Positieve associatie

Zorg ervoor dat mensen een positief en herkenbaar gevoel krijgen wanneer ze jouw merk zien.

Binding

Maak een connectie met de kijker en bindt jouw doelgroep aan jouw merk.

Een brand video creëert gevoel en binding bij jouw merk.

Het gevoel van iemand is bepalend bij het maken van beslissingen. Het is dus belangrijk dat mensen een goed gevoel krijgen bij jouw bedrijf. Dat doe je door te vertellen waar je voor staat, wat je drijft, waar je in gelooft en welke maatschappelijke impact je wil maken. Een brand video is een uitstekende manier om jouw merkverhaal over te brengen.

Door zo’n merk video weten mensen precies waar je voor staat en wat ze van je kunnen verwachten. Dat schept duidelijkheid, vertrouwen en zorgt voor klantloyaliteit. 

Strategie en productie van a tot z geregeld.

Brance Media heeft jaren ervaring met het produceren van professionele brand video’s. Zo hielpen we veel bedrijven om hun merkverhaal visueel te maken en hiermee een goed gevoel bij hun doelgroep over te brengen. Een promotiefilm over een merk komt niet zomaar even tot stand. Over veel zaken moet goed worden nagedacht en zorgvuldig worden uitgevoerd. Denk aan de strategie, het script, de opnames en de montage.  Daarom betrekken bij onze projecten video-experts, maar ook specialisten op het gebied van marketing en communicatie. Hierdoor kunnen we jou in heel het productieproces begeleiden. We verzorgen alles rondom de productie van een branding video. Op deze manier kunnen we veel meer impact maken. 
Brance Media hielp al meer dan 100 bedrijven met video marketing.

Werkwijze

Hoe we in 6 stappen video marketing toepassen.

Kennismaking

Uiteraard maken we graag eerst kennis met jou, waarbij we meer te weten komen over jouw bedrijf, doelstellingen en de boodschap die je wilt overbrengen. Ook bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Hierna kunnen we meestal al een redelijke inschatting maken over wat er moet gebeuren.

Strategiesessie

Na de kennismaking plannen we een strategiesessie in en gaan we dieper in op jouw wensen en doelstellingen. Ook analyseren we o.a. jouw doelgroep, product en merk. Op basis daarvan, ontwikkelen we een video marketingstrategie. We bedenken hoe we het best jouw doelgroep kunnen bereiken, hoe we jouw verhaal het best kunnen overbrengen, wat voor type video we nodig hebben en waar we de video gaan inzetten. Brance Media werkt de strategie volledig uit.

Voorproductie

Als de strategie is bepaald, kunnen we de opnames voorbereiden. In deze fase stellen we een gedetailleerd productieplan op, schrijven we het script, maken we het draaiboek en regelen we de benodigde spullen, vergunningen en locaties. Ook zorgen we voor een professioneel productieteam en eventuele acteurs en figuranten.

Productie

Na een akkoord op het productieplan gaat ons productieteam aan de slag met het vastleggen van de beelden die nodig zijn voor jouw video. Of het nu gaat om interviews of sfeerbeelden, we zorgen ervoor dat de opnames professioneel en van hoge kwaliteit zijn.

Naproductie

Na de opnames is het tijd om de ruwe beelden te bewerken tot een complete video. We zorgen o.a. voor een sterke verhaallijn, voegen grafische elementen toe, mixen het geluid en zorgen voor de juiste kleurcorrecties, zodat jouw boodschap op een indrukwekkende en overtuigende manier wordt overgebracht. Indien nodig, regelen we ook de voice-overs, vertalingen of ondertiteling.

Distributie

Als de video volledig is, is het tijd om ze te delen! We helpen je bij het inzetten van de juiste distributiekanalen, zoals bijvoorbeeld je website, sociale media, e-mailmarketing en andere platforms. We zorgen ervoor dat de video geoptimaliseerd is om maximale zichtbaarheid en betrokkenheid te bereiken. We kunnen ook de video voor jou adverteren.

Werkwijze

1 | Kennismaking

We maken eerst kennis met jou, waarbij we meer te weten komen over jouw bedrijf, doelstellingen en de boodschap die je wilt overbrengen

2 | Strategiesessie

Daarna ontwikkelen we een video marketingstrategie op basis van een analyse van je doelgroep, product en merk.

3 | Voorproductie

We stellen een gedetailleerd productieplan. inclusief script en draaiboek, op en regelen alles voor de opnames.

4 | Productie

Ons team verzorgt de opnames van A tot Z. We leggen met professionele apparatuur de beelden vast volgens het productieplan.

5 | Naproductie

We bewerken de beelden tot een complete video met een sterke verhaallijn. We zorgen ervoor dat de video er visueel en auditief goed uitziet en klinkt.

6 | Distributie

We helpen je bij het kiezen van de juiste kanalen en optimaliseren de video voor maximale zichtbaarheid en betrokkenheid.

Wat onze klanten zeggen

We zijn trots op succesvolle samenwerkingen met verschillende klanten, waarbij we hen hebben ondersteund bij het behalen van hun doelen door middel van onze video marketing diensten.

Jouw doelen met video behalen?

Plan een gratis strategie call in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Veel gestelde vragen:

We plannen direct na de strategische sessie de opnamedag(en) in. Meestal kan dit al binnen enkele weken. 

Hoe lang de opnames duren, hangt af van het videoscript, de complexiteit en de lengte van de video. Voor elke draaidag hebben we het doel om zo veel mogelijk videocontent op te nemen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Mocht een videoproductie meerdere dagen in beslag nemen, plannen we het liefst de opnamedagen achter elkaar, zodat we sneller aan de montage kunnen beginnen.

Dat hangt helemaal af van de situatie. Waar zet je de video in? Hoe ver is de kijker in jouw customer journey? Wat is het doel van de video? Zo zijn er nog meer factoren die van belang zijn om de lengte te bepalen.

Brance denkt hierin mee en kan jou daar passend advies bij geven.

Het streven is om na de opnames binnen 2 weken een video aan te leveren. Uiteraard denken we graag mee als een video iets meer haast heeft en dus eerder af moet zijn.

Op je website, op social media, tijdens presentaties, op beurzen of bijvoorbeeld narrowcasting schermen. Vooraf bepalen we de plaatsen, waarvan we denken dat ze het meest geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Door analyses te doen, je marketingstrategie te optimaliseren en goed na te denken over het doel en de inhoud van een video. Brance Media begeleid je daarin om helder voor ogen te krijgen wie je doelgroep is, waar ze zich bevinden, waar je als bedrijf voor staat en wat de meerwaarde van jouw producten en diensten zijn.

Over het algemeen kan je een brand video jarenlang gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om met meerdere merkvideo's jouw merkverhaal regelmatig onder de aandacht te brengen.

Elke stap is even belangrijk. Brance Media begeleid je stap voor stap door heel het proces.

Eerst doen we uitgebreid onderzoek naar jouw merk en bepalen we de strategie. Daarna leggen we met het script de basis voor de inhoud en boodschap van de video. Vervolgens gaan we in de pre-productiefase aan de slag om alle voorbereidingen te treffen om de opnames mogelijk te maken en gaan we aan de slag met de planning. Bij de productie worden de opnames gemaakt en bij de post-productie wordt de video gemonteerd.

Ja. We slaan al het beeldmateriaal minstens 2 jaar op, waardoor we later beelden kunnen vervangen. Dat kan handig zijn wanneer een werknemer niet meer bij het bedrijf werkt en je diegene uit de video wilt halen, maar ook als er nieuwe informatie is, dat belangrijk is om te vertellen. Ook is het mogelijk om een extra opnamemoment in te plannen, als dat nodig blijkt te zijn.