Herbeleef en promoot jouw event.

Met een aftermovie laat je het doel, de sfeer en de hoogtepunten van een event zien. Ideaal om te kunnen nagenieten, maar ook om het event of een boodschap te promoten.

Levende herinnering

Herbeleef het event wanneer je wilt en geniet nogmaals van alle hoogtunten.

Promoot het event

Wek interesse en nieuwsgierigheid bij potentiële bezoekers/klanten.

Vele mogelijkheden

We vinden altijd de beste manier om jouw event professioneel in beeld te brengen.

Shot van een aftermovie, geproduceerd door Brance Media

Een aftermovie is meer dan een herinnering.

Een aftermovie werkt goed om ‘top of mind’ bij jouw doelgroep te blijven. In deze video komen alle hoogtepunten van een evenement voorbij. Het is voor jou een kans om nogmaals de sfeer, de sponsoren, de activiteiten en de kernboodschap onder de aandacht te brengen. Een aftermovie maakt het mogelijk om een volledige beleving over te brengen. Het is een leuke reminder, maar ook uitstekend promotiemateriaal voor het volgende evenement.

Shot uit een aftermovie van SencSencSenc, geproduceerd door Brance Media.

Jouw event of boodschap met een aftermovie promoten.

Of het nou gaat om een festival, bedrijfsfeest, een conferentie of een ander event. Je kunt bij Brance Media terecht om het professioneel op beeld vast te leggen. Er is heel veel mogelijk: dronebeelden, slow-motions, timelapses, interviews, voice-overs, etc. Je kunt een aftermovie laten maken naar jouw wens.

Vooraf bespreken we welke boodschap de video moet uitdragen, hoe we dat gaan doen en welke stijl daar bij past. Daarna maken we de montage die aansluit bij jullie huisstijl en marketingstrategie. Kortom: we regelen de videoproductie van A tot Z.

Werkwijze

Hoe we in 6 stappen video marketing effectief aanpakken.

We trappen af met een strategiesessie, waarin we op kritische, onderzoekende en analyserende wijze jullie huidige aanpak, producten, diensten, merk en doelstellingen bespreken. Vervolgens gaan we met jouw input aan de slag en ontwikkelen we een strategie dat bepaald welke soort video of video’s er gemaakt moeten worden en hoe we ze effectief kunnen inzetten.

Als de strategie is bepaald, gaan we aan de slag met het videoscript. Hierin staat precies beschreven hoe we de boodschap op een prikkelende manier gaan vertellen, hoe de video eruit komt te zien en wat er moet gebeuren om de video te kunnen opnemen. 

De derde stap is het opnemen van het beeldmateriaal. Brance Media verzorgt de gehele productie. We hebben alle competenties en apparatuur tot onze beschikking om te opnames succesvol te laten verlopen.

We monteren de video naar wens. Binnen 2 weken ontvang je de eerste versie in je mail. Met onze gratis correctieronden, verwerken we eventuele feedback, zodat jouw video uiteindelijk helemaal naar wens is.

Om het maximale uit een videoproductie te halen, maken we uit al het beschikbare beeldmateriaal ook korte content die we kunnen inzetten om ‘de hoofdvideo’ te teasen, maar ook om de kern van de boodschap meerdere keren en op verschillende momenten te herhalen. Zo ben je vaker zichtbaar, blijf je ’top of mind’ en bereiken we uiteindelijk meer.

Als de video’s af zijn, helpen we je om ze effectief in te zetten, zodat de video’s goed zichtbaar zijn en het jouw doelgroep bereikt.

Wat onze klanten zeggen

Onze opdrachtgevers vertellen wat video marketing en de samenwerking met Brance voor hun bedrijf betekent.

Kelly van der MarkVan der Mark Ketelonderhoud
Lees verder
Professionele jongens die echt weten wat ze doen. Tot nu toe al 2 mooie bedrijfsfilms laten maken en wederom weer super tevreden over het resultaat. Top team!
Bart de KoningCodePix
Lees verder
Blij met de mooie samenwerking! Professioneel en doeltreffend.
Rody BakkerTST
Lees verder
Fijne samenwerking en mooi resultaat. Erg tevreden met onze nieuwe bedrijfsfilm.
Iason TzabakakisIPMA
Lees verder
We collaborated with Brance Media for the video recording of a national championship and the production of an aftermovie! The final result was impressive, its already uploaded in our social media and we already get positive reactions! Brance Media are professionals, listened our needs and delivered quickly the aftermovie!
Previous
Next

Jouw doelen met video behalen?

Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Veel gestelde vragen:

We plannen direct na de strategische sessie de  opnamedag(en) in. Meestal kan dit al binnen enkele weken. 

Hoe lang de opnames duren, hangt af van het videoscript, de complexiteit en de lengte van de video. Voor elke draaidag hebben we het doel om zo veel mogelijk videocontent op te nemen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Mocht een videoproductie meerdere dagen in beslag nemen, plannen we het liefst de opnamedagen achter elkaar, zodat we sneller aan de montage kunnen beginnen.

Het streven is om na de opnames binnen 2 weken de aftermovie aan te leveren. Uiteraard denken we graag mee als een video iets meer haast heeft en dus eerder af moet zijn.

Op je website, op social media, tijdens presentaties, op beurzen of bijvoorbeeld narrowcasting schermen. Vooraf bepalen we de plaatsen, waarvan we denken dat ze het meest geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Door analyses te doen, je marketingstrategie te optimaliseren en goed na te denken over het doel en de inhoud van een video. Brance Media begeleid je daarin om helder voor ogen te krijgen wie je doelgroep is, waar ze zich bevinden, waar je als bedrijf voor staat en wat de meerwaarde van jouw producten en diensten zijn.