Een professionele videoproductie voor jouw bedijf

Met een professionele videoproductie val je op, verhoog je de betrokkenheid en vertel je jouw verhaal op een effectieve en visueel aantrekkelijke manier.
Brance Media hielp al meer dan 100 bedrijven met video marketing.
Altijd een video dat bij jouw doelstelling past.

Brance Media maakt verschillende type video’s.

Cinematische bedrijfsfilm

Breng jouw verhaal over in een boeiende bedrijfsfilm in cinematische stijl.

Brand video

Verbind jouw doelgroep door ze te laten zien en voelen waar jouw merk voor staat.

Testimonial video

Creëer het meest krachtige en geloofwaardige middel om leads te overtuigen.

Project film

Maak indruk bij de presentatie van jouw (bouw)projecten.

Productvideo

Leg de voordelen van een product of dienst uit en vertel waarom het waardevol is.

Wervingsvideo

Een video waarin je vacatures en de werksfeer promoot om nieuw personeel te werven.

Aftermovie

Een samenvatting van een evenement die je als bedrijf hebt georganiseerd of hebt bijgewoond.

Uitlegvideo

Ideaal om je klanten te leren hoe jouw product of dienst werkt. Ook goed voor de klantenservice.

Animatie

Jouw boodschap gecommuniceerd door middel van animatie.

Word volledig ontzorgd bij elke fase van het video marketing proces.

Strategie

Productie

Distributie

Waarom een videoproductie?

Video is een krachtig medium om jouw bedrijf, producten en diensten te promoten. Met een goede videoproductie val je op, verhoog je de betrokkenheid en vertel je jouw verhaal op een duidelijke en overtuigende wijze. Bovendien tonen studies aan dat de conversies bij de inzet van video hoger zijn.

Een videoproductie van A tot Z geregeld.

Brance Media regelt een videoproductie van A tot Z en en maakt een video die past bij jouw behoeften en doelstellingen. Het succes van een videoproductie hangt af van de kwaliteit van een video, maar vereist ook een goed concept en een doordachte strategie om het maximale effect te bereiken. Daarom helpt Brance Media bedrijven met een professionele videoproductie, maar denkt het ook mee in de ontwikkeling of optimalisatie van de juiste strategie.

We betrekken bij onze projecten videoproductie experts, maar ook specialisten op het gebied van marketing en communicatie. Hierdoor kunnen we jou op elk gebied van video marketing begeleiden. 

Een greep uit onze producties

Werkwijze

Hoe we in 6 stappen video marketing toepassen.

Kennismaking

Uiteraard maken we graag eerst kennis met jou, waarbij we meer te weten komen over jouw bedrijf, doelstellingen en de boodschap die je wilt overbrengen. Ook bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Hierna kunnen we meestal al een redelijke inschatting maken over wat er moet gebeuren.

Strategiesessie

Na de kennismaking plannen we een strategiesessie in en gaan we dieper in op jouw wensen en doelstellingen. Ook analyseren we o.a. jouw doelgroep, product en merk. Op basis daarvan, ontwikkelen we een video marketingstrategie. We bedenken hoe we het best jouw doelgroep kunnen bereiken, hoe we jouw verhaal het best kunnen overbrengen, wat voor type video we nodig hebben en waar we de video gaan inzetten. Brance Media werkt de strategie volledig uit.

Voorproductie

Als de strategie is bepaald, kunnen we de opnames voorbereiden. In deze fase stellen we een gedetailleerd productieplan op, schrijven we het script, maken we het draaiboek en regelen we de benodigde spullen, vergunningen en locaties. Ook zorgen we voor een professioneel productieteam en eventuele acteurs en figuranten.

Productie

Na een akkoord op het productieplan gaat ons productieteam aan de slag met het vastleggen van de beelden die nodig zijn voor jouw video. Of het nu gaat om interviews of sfeerbeelden, we zorgen ervoor dat de opnames professioneel en van hoge kwaliteit zijn.

Naproductie

Na de opnames is het tijd om de ruwe beelden te bewerken tot een complete video. We zorgen o.a. voor een sterke verhaallijn, voegen grafische elementen toe, mixen het geluid en zorgen voor de juiste kleurcorrecties, zodat jouw boodschap op een indrukwekkende en overtuigende manier wordt overgebracht. Indien nodig, regelen we ook de voice-overs, vertalingen of ondertiteling.

Distributie

Als de video volledig is, is het tijd om ze te delen! We helpen je bij het inzetten van de juiste distributiekanalen, zoals bijvoorbeeld je website, sociale media, e-mailmarketing en andere platforms. We zorgen ervoor dat de video geoptimaliseerd is om maximale zichtbaarheid en betrokkenheid te bereiken. We kunnen ook de video voor jou adverteren.

Werkwijze

1 | Kennismaking

We maken eerst kennis met jou, waarbij we meer te weten komen over jouw bedrijf, doelstellingen en de boodschap die je wilt overbrengen

2 | Strategiesessie

Daarna ontwikkelen we een video marketingstrategie op basis van een analyse van je doelgroep, product en merk.

3 | Voorproductie

We stellen een gedetailleerd productieplan. inclusief script en draaiboek, op en regelen alles voor de opnames.

4 | Productie

Ons team verzorgt de opnames van A tot Z. We leggen met professionele apparatuur de beelden vast volgens het productieplan.

5 | Naproductie

We bewerken de beelden tot een complete video met een sterke verhaallijn. We zorgen ervoor dat de video er visueel en auditief goed uitziet en klinkt.

6 | Distributie

We helpen je bij het kiezen van de juiste kanalen en optimaliseren de video voor maximale zichtbaarheid en betrokkenheid.

Jouw doelen met video behalen?

Plan een gratis strategiesessie in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Jouw doelen met video behalen?

Plan een gratis strategiesessie in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.