Consistent conversie verhogende video’s voor meerderde doeleinden.

Ontdek het videomarketing abonnement waarmee je consistent verzekerd bent van unieke video’s die passen binnen jouw marketingstrategie. Word zichtbaar, trek de aandacht, houd de aandacht vast en verhoog je conversies. 

Zichtbaar, herkenbaar en 'top of mind'

Bouw naamsbekendheid en een herkenbare identiteit op, waardoor jij je onderscheid en mensen je onthouden.

Effectiever communiceren

Video's zijn makkelijk te consumeren, maken dingen tastbaar en geeft de kijker een gevoel mee.

Verhoogt de
conversies

Consistente zichtbaarheid, de lange termijn strategie en de kracht van video zorgen voor hogere conversies

Structuele zichtbaarheid, op opvallende en onderscheidende manier.

Door het consistent inzetten van video’s verbeter je jouw naamsbekendheid en zit je steeds in het achterhoofd bij jouw doelgroep. Video is hét middel om tussen de overload aan content de aandacht te trekken, vast te houden en jouw boodschap op een effectieve manier te communiceren. Video maakt dingen tastbaar, overtuigt en verbind wat leidt tot hogere conversies.
Video marketingplan - Doelgroep Analyseren

Een video én marketingpartner.

Video’s maken de meeste impact als er ook een sterke (lange termijn) marketingstrategie ontwikkeld is. Daarom betrekken we bij onze projecten naast onze video-experts ook specialisten op het gebied van marketing en communicatie. Zo denken we op strategische wijze mee om het maximale resultaat uit de campagnes te halen. Dat betekent ook dat we diverse type video’s kunnen produceren die aansluiten bij jouw doelstellingen.

Duidelijker, sneller en goedkoper.

Doordat we een duidelijke strategie voor de lange termijn ontwikkelen, kunnen we op een efficiënte (en dus voordeligere) manier de video’s produceren, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Hierdoor kunnen we vooraf ook 1 vast tarief bepalen, waardoor je nooit met onverwachtse kosten te maken krijgt.

Een vast videoteam die de gehele videoproducties regelt.

Je werkt met een vast video marketing team dat de videoproducties volledig verzorgd. We hebben voor elke fase van het productieproces de middelen en specialisten in huis die de scripts, opnames en montages verzorgen.

Klaar om je doelen met video te behalen?

Plan vrijblijvend een brainstormsessie in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Inzetbaar voor meerdere doeleinden.

Met dit video abonnement kan je verschillende type video’s laten produceren.

Testimonial

Laat jouw klanten vertellen hoe ze van jouw product of dienst hebben geprofiteerd.

Productvideo

Benoem de voordelen van een product en vertel waarom iemand het moet kopen.

Wervingsvideo

Een video waarin je openstaande vacatures promoot om nieuw personeel te werven.

Uitlegvideo

Ideaal om je klanten te leren hoe jouw product of dienst werkt. Ook goed voor de klantenservice.

Korte content

Korte content van maximaal 30 seconden met 1 korte boodschap.

Projectvideo

Laat het eindresultaat van een afgerond project zien.

Aftermovie

Een samenvatting van een evenement die je als bedrijf hebt georganiseerd of hebt bijgewoond.

Beursvideo

Een mooie optie om na een beurs nogmaals de kern van jouw verhaal te herhalen.

Werkwijze

Stap 1:

Strategische intake

We trappen af met een uitgebreide marketingsessie, waarin we op kritische, onderzoekende en analyserende wijze jullie huidige aanpak, product/dienst, merk en doelstellingen bespreken.

Stap 1:

Stap 2:

Plan van aanpak

Alle inzichten worden verwerkt in een concreet plan van aanpak. In dit plan vind je o.a. de doelstellingen, de strategie en de planning.

Stap 2:

Stap 3:

Begroting

Op basis van het plan maken we een begroting. Doordat we helder voor ogen hebben wat er moet gebeuren en wanneer, betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt en kunnen we efficiënter te werk gaan. We spreken voor een bepaalde periode een vast maandelijks bedrag af.

Stap 3:

Stap 4:

Productie

De video’s worden op efficiënte wijze en ruim voor de deadline geproduceerd, zodat het jou zo min mogelijk tijd kost en de content altijd op tijd af is. 

Stap 4:

Stap 5:

Monitoring

We analyseren de effectiviteit van elke video, geven advies en sturen bij waar nodig. We hebben regelmatig contact om het maximale uit de video’s te halen.

Stap 5:

Waarom een videoabonnement bij Brance?

Wat anderen over Brance zeggen:

Kelly van der MarkVan der Mark Ketelonderhoud
Lees verder
Professionele jongens die echt weten wat ze doen. Tot nu toe al 2 mooie bedrijfsfilms laten maken en wederom weer super tevreden over het resultaat. Top team!
Bart de KoningCodePix
Lees verder
Blij met de mooie samenwerking! Professioneel en doeltreffend.
Rody BakkerTST
Lees verder
Fijne samenwerking en mooi resultaat. Erg tevreden met onze nieuwe bedrijfsfilm.
Iason TzabakakisIPMA
Lees verder
We collaborated with Brance Media for the video recording of a national championship and the production of an aftermovie! The final result was impressive, its already uploaded in our social media and we already get positive reactions! Brance Media are professionals, listened our needs and delivered quickly the aftermovie!
Previous
Next

Veel gestelde vragen:

In ieder geval alle voordelen die hierboven beschreven zijn.

Wij werken niet met standaard pakketten, maar maken voor iedere klant een pakket op maat. Zo maken we alleen de video's die bij jouw wensen en doelstellingen passen en betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt.

We spreken voor een bepaalde periode een vast maandelijks bedrag af.

Het doel is om een lange termijn samenwerking aan te gaan en er samen voor te zorgen het je bedrijf groeit.

Mocht je toch willen stoppen? Na 3 maanden kan je het video abonnement per maand opzeggen.

Zorgvuldigheid gaat altijd voor snelheid. Het is belangrijk dat er een plan wordt ontwikkeld en er goed over een video is nagedacht. Hoe sneller we met stap 1 starten, hoe eerder de eerste video online staat.

Voor elke draaidag hebben we het doel om zo veel mogelijk videocontent op te nemen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Het liefst plannen we alle opnamemomenten achter elkaar, zodat er voldoende content wordt opgenomen om weer een periode vooruit te kunnen. 

Dat hangt helemaal af van de situatie. Waar zet je de video in? Hoe ver is de kijker in jouw customer journey? Wat is het doel van de video? Zo zijn er nog meer factoren die van belang zijn om de lengte te bepalen.

Brance denkt hierin mee en kan jou daar passend advies bij geven.

Normaal gesproken duurt een video niet langer dan 3 minuten.

Het streven is om na de opnames binnen 2 weken een video aan te leveren. Uiteraard denken we graag mee als een video iets meer haast heeft en dus eerder af moet zijn.

Op je website, op social media, tijdens presentaties, op beurzen of bijvoorbeeld narrowcasting schermen. Vooraf bepalen we de plaatsen, waarvan we denken dat ze het meest geschikt zijn.

Door analyses te doen, je marketingstrategie te optimaliseren en goed na te denken over het doel en de inhoud van een video. Brance Media begeleid je daarin om helder voor ogen te krijgen wie je doelgroep is, waar ze zich bevinden, waar je als bedrijf voor staat en wat de meerwaarde van jouw producten en diensten zijn.

Klaar om je doelen met video te behalen?

Plan vrijblijvend een brainstormsessie in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.
Logo van Brance Media

Copyright 2022 – All rights reserved.