Geef met video's een boost aan jouw campagne.

Op basis van jouw doelstellingen helpen we jou door middel van professionele video’s en effectieve strategieën succesvolle campagnes te lanceren.

Trek de aandacht

Met video's trek je de aandacht en houdt je het langer vast.

Versterk de boodschap

Video maakt je boodschap toegankelijker, duidelijker en overtuigender.

Creëer beleving

Met video breng je naast informatie ook een gevoel over.

Met video haal je meer uit campagnes

Video’s zijn tegenwoordig een steeds belangrijker onderdeel in marketingcampagnes. Het is een krachtige tool om jouw verhaal op een aantrekkelijke en overtuigende manier over te brengen.

Een video heeft alle elementen om een situatie op een goede manier weer te geven, zodat lastige informatie makkelijk te begrijpen is, er een duidelijke context is en jouw doelgroep zich in het verhaal herkent. Bovendien heeft het de kracht om emoties op te roepen en een gevoel over te brengen, wat belangrijk is om mensen ergens bewust van te maken en in beweging te krijgen. Dat is precies wat je met een marketingcampagne wilt.

Door video’s consistent in jouw campagne toe te passen verhoog je bovendien je online zichtbaarheid, houd je de aandacht van jouw doelgroep langer vast en verhoog je de conversies.

Boost jouw campagne, samen met video- en marketingspecialisten.

Brance Media verzorgt videoproducties van A tot Z, maar denkt ook strategisch en inhoudelijk mee. Bij onze projecten betrekken we video-experts, maar ook specialisten op het gebied van marketing en communicatie. Zo kunnen we in heel het proces van waarde zijn, beter samenwerken en samen het maximale uit een campagne halen.
Brance Media hielp al meer dan 100 bedrijven met video marketing.

Cases van campagnes

Werkwijze

Hoe we in 6 stappen een video marketing campagne opzetten.
Kennismaking

Uiteraard maken we graag eerst kennis met jou, waarbij we meer te weten komen over jouw bedrijf, doelstellingen en de boodschap die je wilt overbrengen. Ook bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Hierna kunnen we meestal al een redelijke inschatting maken over wat er moet gebeuren.

Strategiesessie

Na de kennismaking plannen we een strategiesessie in en gaan we dieper in op jouw wensen en doelstellingen. Ook analyseren we o.a. jouw doelgroep, product en merk. Op basis daarvan, ontwikkelen we een video marketingstrategie. We bedenken hoe we het best jouw doelgroep kunnen bereiken, hoe we jouw verhaal het best kunnen overbrengen, welke type video’s we nodig hebben en waar we de video’s gaan inzetten. Brance Media werkt de strategie volledig uit.

Voorproductie

Als de strategie is bepaald, kunnen we de opnames voorbereiden. In deze fase stellen we een gedetailleerd productieplan op, schrijven we de scripts, maken we het draaiboek en regelen we de benodigde spullen, vergunningen en locaties. Ook zorgen we voor een professioneel productieteam en eventuele acteurs en figuranten.

Productie

Na een akkoord op het productieplan gaat ons productieteam aan de slag met het vastleggen van de beelden die nodig zijn voor jouw video's. Of het nu gaat om interviews of sfeerbeelden, we zorgen ervoor dat de opnames professioneel en van hoge kwaliteit zijn.

Naproductie

Na de opnames is het tijd om de ruwe beelden te bewerken tot afgewerkte video’s. We zorgen o.a. voor een sterke verhaallijn, voegen grafische elementen toe, mixen het geluid en zorgen voor de juiste kleurcorrecties, zodat jouw boodschap op een indrukwekkende en overtuigende manier wordt overgebracht. Indien nodig, regelen we ook de voice-overs, vertalingen of ondertiteling.

Distributie

Als de video ‘s volledig zijn klaar zijn, is het tijd om ze te delen! We helpen je bij het inzetten van de juiste distributiekanalen, zoals bijvoorbeeld je website, sociale media, e-mailmarketing en andere platforms. We zorgen ervoor dat de video geoptimaliseerd is om maximale zichtbaarheid en betrokkenheid te bereiken. We kunnen ook de video’s voor jou adverteren.

Werkwijze

1 | Kennismaking

We maken eerst kennis met jou, waarbij we meer te weten komen over jouw bedrijf, doelstellingen en de boodschap die je wilt overbrengen

2 | Strategiesessie

Daarna ontwikkelen we een video marketingstrategie op basis van een analyse van je doelgroep, product en merk.

3 | Voorproductie

We stellen een gedetailleerd productieplan. inclusief script en draaiboek, op en regelen alles voor de opnames.

4 | Productie

Ons team verzorgt de opnames van A tot Z. We leggen professionele en hoogwaardige beelden vast volgens het productieplan.

5 | Naproductie

We bewerken de ruwe beelden tot afgewerkte video's met sterke verhaallijnen en visuele en auditieve optimalisatie.

6 | Distributie

We helpen je bij het kiezen van de juiste kanalen en optimaliseren de video's voor maximale zichtbaarheid en betrokkenheid.

Wat onze klanten zeggen

We zijn trots op succesvolle samenwerkingen met verschillende klanten, waarbij we hen hebben ondersteund bij het behalen van hun doelen door middel van onze video marketing diensten.

Video effectief inzetten
in jouw campagne?

Plan een gratis strategiesessie in en ontdek wat
video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.