Creëer het meest krachtige en geloofwaardige middel om leads te overtuigen.

Laat met een testimonial video zien hoe klanten van je product of dienst hebben geprofiteerd en neem met dit bewijs alle twijfels van je leads weg.

Meer Vertrouwen

Schep vertrouwen, doordat je bewijst dat jouw product of dienst in praktijk werkt.

Social Proof

Het is veel geloofwaardiger als anderen vertellen dat je ze goed hebt geholpen.

Hogere Conversies

Wanneer mensen je vertrouwen, zullen ze sneller tot een aankoop overgaan.

Zet klanten in als ambassadeurs

Help jouw doelgroep om zich met jouw klant en de geschetste situatie te identificeren. Zorg dat zij zich in het verhaal herkennen en de oplossing in praktijk zien. Laat een klant vertellen dat ze tevreden zijn. Dat geeft mensen een bevestiging en het vertrouwen, wat cruciaal is om leads te overtuigen om klant van jouw bedrijf te worden.

Werk met een full-service videoagency

Een video komt niet zomaar even tot stand. Over veel zaken moet goed worden nagedacht en zorgvuldig worden uitgevoerd.  Brance heeft voor alle disciplines specialisten in huis, waardoor we jou in heel het productieproces kunnen begeleiden. We verzorgen alles rondom de videoproductie. 

Wil je jouw doelgroep overtuigen?

Plan vrijblijvend een brainstormsessie in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Over Brance Media

Brance Media heeft jaren ervaring met het produceren van professionele testimonials. Zo hielpen we veel bedrijven om hun product of dienst op een overtuigende, geloofwaardige en authentieke manier te presenteren om het vertrouwen van hun doelgroep te winnen en hun conversies te verhogen.

Een succesvolle videoproductie is meer dan alleen even wat beelden maken en achter elkaar monteren. We zijn er van overtuigd dat video op iedere onderneming een positieve impact kan maken, maar achter elke video moet wel een gedachte zitten. Je kunt de mooiste video van de wereld maken, maar als het de doelgroep niet aanspreekt of bereikt, levert het geen resultaat op. Het is belangrijk dat er een passende strategie wordt ontwikkeld. Daar begint het bij.

Daarom betrekken bij onze projecten video-experts, maar ook specialisten op het gebied van marketing en communicatie. We zijn dus een videoproductie- én video marketingbedrijf in één. Op deze manier kunnen we veel meer impact maken.

Wat anderen over Brance zeggen:

Kelly van der MarkVan der Mark Ketelonderhoud
Lees verder
Professionele jongens die echt weten wat ze doen. Tot nu toe al 2 mooie bedrijfsfilms laten maken en wederom weer super tevreden over het resultaat. Top team!
Bart de KoningCodePix
Lees verder
Blij met de mooie samenwerking! Professioneel en doeltreffend.
Rody BakkerTST
Lees verder
Fijne samenwerking en mooi resultaat. Erg tevreden met onze nieuwe bedrijfsfilm.
Iason TzabakakisIPMA
Lees verder
We collaborated with Brance Media for the video recording of a national championship and the production of an aftermovie! The final result was impressive, its already uploaded in our social media and we already get positive reactions! Brance Media are professionals, listened our needs and delivered quickly the aftermovie!
Previous
Next

Verander 'nee' in een 'ja'

Heb je moeite om potentiële klanten te overtuigen? Merk je dat jouw doelgroep te vaak nog twijfels heeft? Heb je een lage conversie op je website en krijg je voor je gevoel te vaak een ‘nee’ te horen?

Het is best frustrerend. Je weet dat je een goed product hebt. Je bent er ook van overtuigd dat je jouw product goed hebt uitgelegd. Het is dan ook steeds weer een teleurstelling als je merkt dat leads (net) niet genoeg vertrouwen in je hebben. Het is net niet overtuigend genoeg…

Hoe zou het zijn als je tijdens een meeting of op jouw website kan laten zien dat jouw product bij andere klanten uitstekend heeft gewerkt? Hoe zou een potentiële klant reageren als je recht voor zijn neus bewijst wat je kan en dat jouw klanten tevreden zijn? Wat als juist het aantonen daarvan hen overtuigd om met jou zaken te doen?

Benut de kracht van een testimonial video.

Een testimonial video is een zeer krachtige manier om wél het benodigde vertrouwen bij jouw doelgroep op te bouwen. Het is een geloofwaardig sociaal bewijs dat laat zien
hoe mensen van je product hebben geprofiteerd.

Klantcase

Netafim

Voor Netafim hebben we diverse testimonial video’s geproduceerd, waarin we laten zien dat Netafim voor verschillende vraagstukken de oplossing biedt

In de video’s draait het om het verhaal van de onderneming. We willen laten zien dat zij, mede door Netafim productief en efficiënt kunnen ondernemen. We laten dan ook de ondernemer aan het woord. Hij zal zijn persoonlijke verhaal vertellen door middel van een voice-over. Wat ook belangrijk is, is dat de ondernemer de ruimte heeft gekregen om over zijn passie en ambitie te praten. We willen uitstralen dat Netafim een belangrijk onderdeel is in de droom, de ambities en doelstellingen die de ondernemer wilt verwezenlijken.

In totaal maakten we 3 testimonials, die werden ingezet in een campagne om nieuwe klanten aan te trekken.

Veel gestelde vragen:

Gemiddeld duurt een testimonial video tussen de minuut en maximaal 2 minuten. Dit is de ideale lengte om de context van de situatie te geven en inhoudelijke argumenten te kunnen vertellen, waarom een product, dienst of samenwerking positief ervaren wordt.

 

Regelmatig selecteren we uit de testimonial video ook korte fragmenten met opvallende of inspirerende quotes en maken daar nieuwe korte video’s van. Dit doen we bijvoorbeeld om korte social media content de creëren of ze in te zetten als advertenties en zo de aandacht van de doelgroep te trekken

Volgens een onderzoek van Brightsocial vindt 4 op de 5 consumenten een testimonial video even betrouwbaar als een aanbeveling van iemand uit hun sociale kring.

 

Andrews, Van Leeuwen en Van Baaren schrijven in hun boek ‘Hidden Persuasion’ dat consumenten veel eerder geneigd zijn om producten te kopen van bedrijven die positieve reviews krijgen, dan de bedrijven die dat niet krijgen. De mening van andere weegt zwaar in de overweging om iets wel of niet te kopen.

 

Daarnaast toont onderzoek toont aan dat video ervoor zorgt dat mensen zo’n 60% langer op je website blijven. Dat is goed voor je Google SEO score, maar het is ook prettig dat een bezoeker meer aandacht heeft voor jouw boodschap en het jouw conversies verhoogt.

Bij een videoproductie komt veel kijken. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een concept en de strategie, alles regelen wat nodig is voor de productie, de opnamedagen en de montage. Na de eerste brainstormsessie kunnen we gemiddeld binnen een maand de definitieve video aanleveren. Uiteraard denken we graag mee als de video iets meer haast heeft en dus eerder af moet zijn.

Zolang de video aansluit bij jouw product of dienst kan je het blijven gebruiken. Normaliter kan je met een testimonial video jaren vooruit.

Het inzetten van 1 testimonial video is een eerste stap. Het zal de geloofwaardigheid van jouw bedrijf al zeer sterk vergroten. Dat effect wordt nog sterker wanneer je meerdere testimonials kan laten zien.

Op je website, op social media, tijdens presentaties, op beurzen of bijvoorbeeld narrowcasting schermen.

 

Normaal zijn reviews alleen zichtbaar op je bedrijfspagina van bijvoorbeeld Google of Facebook, waardoor mensen er zelf naar moeten zoeken. Met een testimonial video heb je zelf in de hand waar je het wil verspreiden en kan je een groter publiek bereiken.

Testimonial laten maken?

Plan vrijblijvend een brainstormsessie in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.
Logo van Brance Media

Copyright 2022 – All rights reserved.