Een wervingsvideo laten maken.

  • Sneller nieuwe collega’s vinden

  • Persoonlijke benadering

  • Vermijdt de welbekende clichés

  • Geeft werkzoekende een uitstekend beeld over het bedrijf 

Scoren met een vlotte wervingsvideo.

Een vacaturevideo is de perfecte manier om potentiële nieuwe werknemers te bereiken. Veel bedrijven vinden het erg lastig om getalenteerd personeel te vinden, omdat er simpelweg voor de werkzoekende te veel keuze is. Hoe overtuigt u hen om toch voor uw bedrijf te kiezen? Dat wordt een stuk gemakkelijker met een wervingsvideo. Zo’n vacaturevideo geeft een goede indruk over de sfeer en bedrijfscultuur. Daarnaast krijgt de werkzoekende te zien wie de toekomstige collega’s zijn. Natuurlijk is het ook erg leuk om een creatieve twist aan de vacaturevideo toe te voegen, waardoor uw bedrijf zich extra onderscheid tegenover concurrenten in Rotterdam en elders in Nederland.

Personeel-werven
Brance-Media-Videomarketing

Video trekt de aandacht.

Waar veel bedrijven vasthouden aan de lange vacatureteksten, die erg op elkaar lijken en de ene na de andere cliché bevatten, kunt u het slimmer aanpakken. De lange, saaie teksten trekken veel minder aandacht dan video. Daarnaast moet men bij een vacaturetekst zelf visualiseren hoe het zou zijn om bij het bedrijf te werken. Bij het kijken van een wervingsvideo zal de werkzoekende wel direct een goed beeld van het bedrijf en de functie krijgen, wat voordelig kan uitpakken voor uw bedrijf in Rotterdam. U bereikt ons voor vragen op 0174 – 352 032 of via info@brancemedia.com.

Uw wensen op beeld.

Als ondernemer zijn de kosten voor het laten maken van jouw nieuwe bedrijfsvideo niet geheel onbelangrijk. Afhankelijk van wat jouw wensen en eisen zijn, stellen wij voor jou een persoonlijk plan op. Natuurlijk bespreken wij eerst samen wat je voor ogen hebt. Misschien weet je al precies wat jouw doelen zijn en hoe je deze wilt bereiken. Wij adviseren je natuurlijk graag over het laten maken van uw professionele bedrijfsvideo -en de prijzen hiervan. Bespreek jouw ideeën met ons en wij verwezenlijken ze. Ben je tevens op zoek naar een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf? Bekijk dan ook de mogelijkheden voor een bedrijfsfilm

over-brance-media
Over-Brance-Media

Klaar voor de volgende stap?

Wilt u, samen met specialisten, uw marketingdoelstellingen bereiken met behulp van een vacaturevideo? Plan gratis een adviesgesprek in bij Brance Media in Poeldijk, waarin we u laten zien hoe we uw bedrijf naar een hoger level brengen.

Voorbeelden van succesvolle projecten

Bekijk hieronder de bedrijven die u al voor zijn gegaan met een vacaturevideo.

Start vandaag met video marketing

Wil jij personeel werven door middel van een wervingsvideo? Plan gratis een adviesgesprek in, waarin we jou laten zien hoe video marketing voor jouw bedrijf werkt.