HERKENT U DAT GEVOEL, WANNEER U UZELF IN EEN VIDEO VAN 10 JAAR GELEDEN TERUG ZIET?

Waarschijnlijk komen er bij u direct dierbare herinneringen uit die tijd naar boven. En dat gevoel zal u elke keer opnieuw beleven bij het kijken van de video van jullie bruiloft. De video is de beste manier om zo’n speciale dag, op elk moment en met wie dan ook, te kunnen herbeleven.

Een trouwfilm is waardevol

We zien steeds vaker: trouwfilms op social media waarbij de tranen in de ogen schieten. Sommigen fantaseren direct al dat ze zelf het bruidspaar in de film zijn. Niet zo gek, want zo’n trouwfilm bevat veel ingrediënten waardoor het echt bij u binnenkomt. Deze ingrediënten legt een videograaf tijdens uw bruiloft vast.

Emotie

Die traan die een familielid moet laten of de intense blijdschap, wanneer u dan officieel het 'ja-woord' mag geven. Video is het middel om de emotie rondom speciale gebeurtenissen 'echt' over te laten komen.

Extra ogen

Tijdens de bruiloft bent u als bruidspaar super druk met genieten, een videograaf is dat extra paar ogen dat u op zo’n bijzonder dag wel kunt gebruiken. Er gebeurt zo ontzettend veel, dat het onmogelijk is om alle leuke dingen 100% mee te krijgen. Doordat we met onze camera's veel mooie momenten vastleggen, die uzelf niet allemaal heeft ervaren, levert dat nieuwe herinneringen op. U ziet bijvoorbeeld de voorbereidingsmomenten van uw partner vlak voordat u elkaar ontmoet.

Detail

In de video van uw huwelijk komen de details naar voren. Denk hierbij aan details van kledingstukken of aan reacties van uw familie en vrienden.

"Een trouwfilm is een herinnering voor iedereen. Voor het bruidspaar, de mensen die wel of niet op de bruiloft waren, maar ook voor uw kinderen."

TROUWEN DOET U MAAR 1 KEER

Trouwen kost veel geld. Er worden duizenden euro’s uitgegeven aan de trouwjurk, de ringen, de locaties, het feest en ga zo nog maar even door. Daarom is het ook niet geheel onlogisch dat men last-minute gaat overwegen of een videograaf tijdens de bruiloft nog in het budget past. Toch is het wel erg zonde als mensen kiezen om het niet te doen, vooral omdat ze later inzien hoe waardevol zo’n trouwfilm is.

U weet dat de productie van een trouwfilm op uw budget drukt, maar bent ondanks dat toch op zoek naar de beste optie. U wilt de meest eerlijke prijs in verhouding tot wat u ervoor krijgt.

U kent het wel: al die verschillende pakketten waar u uit kan kiezen, maar er toch elke keer weer achter komt dat het pakket wat u interessant leek, toch heel wat beperkingen heeft. Wij zijn daarom fan van een compleet pakket. We staan er niet achter om dingen ‘half’ te doen. We vinden dat we altijd moeten gaan voor de beste kwaliteit film. Dat kan alleen als we het met maximale middelen aanpakken. Zo zijn we bijvoorbeeld de hele dag, met twee videografen, aanwezig en besteden we veel aandacht aan de montage. Wat dacht u bijvoorbeeld van een drone tijdens uw bruiloft die door onze videograaf bestuurd wordt? Uw huwelijk wordt zo op een wel heel bijzondere manier vastgelegd op video.

We bieden u altijd het meest complete pakket!

Zo compleet is het pakket.

De hele dag erbij

We leggen de hele dag vast om geen moment te missen.

2 videografen aanwezig

Met twee videografen kunnen we de bruiloft uit meerdere standpunten vastleggen. Daarnaast is het voordeel dat we het bruidspaar, maar ook de gasten continu kunnen volgen en zo hun reacties vastleggen.

Het maken van droneshots

Wij maken dronebeelden, die de trouwfilm een extra kwalitatieve impuls geven.

Vrije muziekkeuze

Kies zelf een nummer dat u bij uw eigen trouwfilm vindt passen of laat de keuze aan ons over. Meerdere nummers kunnen uiteraard ook.

Cinematische trouwfilm van ±5 minuten

Geniet van uw eigen een cinematische trouwfilm van ongeveer 5 minuten.

Gratis correctieronde

We willen dat u helemaal tevreden bent. In het geval dat u nog dingen aan de film wenst aan te passen, doen wij dat kosteloos.

Eenvoudig te downloaden

Met een link in uw e-mail box kunt u gemakkelijk de trouwfilm downloaden én delen.

Reiskosten tot 100km inbegrepen

Trouwfilm laten maken?

Wij zijn heel de dag met twee videografen aanwezig en maken uiteindelijk een prachtige cinematische video van uw bruiloft. De prijzen van een videograaf op uw bruiloft hangen af van wat uw wensen en eisen zijn. Bespreek uw wensen op 0174 – 352 032 of via info@brancemedia.com.

Voorbeelden van trouwfilms

Deze koppels besloten om ook een trouwfilm maken.

Werkwijze

Kennismaking

Natuurlijk willen we graag eerst met elkaar kennismaken. Met een lekkere kop koffie bespreken we vervolgens ook gelijk jullie wensen.

Plannen

Op de grote dag moet alles kloppen. Daarom nemen we het draaiboek nog eens goed door, zodat de cameramensen klaar staan op het juiste moment en in de goede positie.

Maken

Alle voorbereidingen zijn getroffen. Tijd om er een fantastische dag van te maken, die in zijn geheel wordt vastgelegd.

Kies het complete pakket.

En profiteer van de tijdelijke aanbieding.

complete trouwfilm

€1897
1647,-
  • 2 videografen
  • Heel de dag aanwezig
  • Droneshots
  • Herinnering voor altijd!
Actie!