Een bedrijfsfilm laten maken.

Trek de aandacht, laat zien waar je voor staat, prikkel de doelgroep en geef jouw boodschap extra kracht.

video marketingplan

Gehoord en begrepen worden.

Met een bedrijfsvideo vertelt u het verhaal van uw bedrijf. Het verhaal van uw bedrijf is echter vaak nog niet zo eenvoudig uit te leggen. En als dat wel lukt, is het erg zonde als uw doelgroep dit verhaal niet hoort of begrijpt. Daarom hebben we gelukkig het middel video, hét beste middel om een beeld te creëren dat past bij uw bedrijf. Brance Media helpt bedrijven door middel van een goede strategie om hun verhaal te vertalen naar beeld. Zo zorgen we dat de doelgroep de bedrijfsvideo die u heeft laten maken daadwerkelijk te zien krijgt. Dankzij een professionele bedrijfsvideo wordt uw doelgroep emotioneel geprikkeld, wat cruciaal is voor uw naamsbekendheid en om binding met uw bedrijf te krijgen.

Bedrijfsfilm-laten-maken

Helder, aansprekend en effectief.

Eerst zien, dan geloven. U kent de uitspraak wel, maar u kunt niet ontkennen dat deze uitspraak 100% waar is. U wint het vertrouwen als mensen een visueel beeld bij uw bedrijf krijgen. Met een professionele bedrijfsvideo laat u zien hoe uw bedrijf meerwaarde biedt, maar ook waarom u dit doet. U verduidelijkt de boodschap, maar spreekt ook mensen aan met het verhaal achter het bedrijf. Een goede balans tussen zakelijke informatie en storytelling zorgt voor een effectieve bedrijfsvideo, zeker als het op de juiste platforms gepubliceerd wordt. En dat is precies waar wij verstand van hebben.

Kijkers moeten klanten worden.

Met het laten maken van een goede en professionele bedrijfsvideo verhoogt u uw conversie. Dat komt doordat u daarmee veel meer aandacht trekt, vasthoudt en uw kijkers emotioneel prikkelt. Een video op uw website zorgt bovendien voor een hogere Google-ranking en dat mensen langer op uw website blijven hangen. Daarnaast levert een video verreweg de meeste shares en likes op social media op, waardoor ook daar uw bereik groeit.

over-brance-media

Uw wensen op beeld.

Als ondernemer zijn de kosten voor het laten maken van jouw nieuwe bedrijfsvideo niet geheel onbelangrijk. Afhankelijk van wat jouw wensen en eisen zijn, stellen wij voor jou een persoonlijk plan op. Natuurlijk bespreken wij eerst samen wat je voor ogen hebt. Misschien weet je al precies wat jouw doelen zijn en hoe je deze wilt bereiken. Wij adviseren je natuurlijk graag over het laten maken van uw professionele bedrijfsvideo -en de prijzen hiervan. Bespreek jouw ideeën met ons en wij verwezenlijken ze. Ben je tevens op zoek naar nieuwe werknemers voor jouw bedrijf? Bekijk dan ook de mogelijkheden voor een wervingsvideo

Start vandaag met videomarketing

Wil jij, samen met specialisten, jouw marketingdoelstellingen bereiken door middel van een bedrijfsvideo? Plan gratis een adviesgesprek in, waarin we jou laten zien hoe video marketing voor jouw bedrijf werkt.

  • Ontdek hoe waardevol videomarketing jou is.
  • Krijg antwoord en advies op al jouw vragen.
  • Geheel vrijblijvend