Een bedrijfsfilm laten maken.

·      Geef uw bedrijf een gezicht

·      Helder, duidelijk en aansprekend voor uw doelgroep

·      Verhoogt uw conversie

Gehoord en begrepen worden.

Met een bedrijfsvideo vertelt u het verhaal van uw bedrijf uit de regio Amsterdam. Het verhaal van uw bedrijf is echter vaak nog niet zo eenvoudig uit te leggen. En als dat wel lukt, is het erg zonde als uw doelgroep dit verhaal niet hoort of begrijpt. Daarom hebben we gelukkig het middel video, hét beste middel om een beeld te creëren dat past bij uw bedrijf. Brance Media helpt bedrijven door middel van een goede strategie om hun verhaal te vertalen naar beeld. Zo zorgen we dat de doelgroep de bedrijfsvideo die u heeft laten maken in de omgeving Amsterdam daadwerkelijk te zien krijgt. Dankzij een professionele bedrijfsvideo wordt uw doelgroep emotioneel geprikkeld, wat cruciaal is voor uw naamsbekendheid en om binding met uw bedrijf te krijgen. 

Bedrijfsfilm-laten-maken

Helder, aansprekend en effectief.

Eerst zien, dan geloven. U kent de uitspraak wel, maar u kunt niet ontkennen dat deze uitspraak 100% waar is. U wint het vertrouwen als mensen een visueel beeld bij uw bedrijf krijgen. Met een professionele bedrijfsvideo laat u zien hoe uw bedrijf in Amsterdam of Rotterdam meerwaarde biedt, maar ook waarom u dit doet. U verduidelijkt de boodschap, maar spreekt ook mensen aan met het verhaal achter het bedrijf. Een goede balans tussen zakelijke informatie en storytelling zorgt voor een effectieve bedrijfsvideo, zeker als het op de juiste platforms gepubliceerd wordt. En dat is precies waar wij verstand van hebben.

Kijkers moeten klanten worden.

Met het laten maken van een goede en professionele bedrijfsvideo verhoogt u uw conversie. Dat komt doordat u daarmee veel meer aandacht trekt, vasthoudt en uw kijkers emotioneel prikkelt. Een video op uw website zorgt bovendien voor een hogere Google-ranking en dat mensen langer op uw website blijven hangen. Daarnaast levert een video verreweg de meeste shares en likes op social media op, waardoor ook daar uw bereik groeit.

over-brance-media

Uw wensen op beeld.

Als ondernemer in Rotterdam, Amsterdam of elders in Nederland zijn de kosten voor het laten maken van uw nieuwe bedrijfsvideo niet geheel onbelangrijk. Afhankelijk van wat uw wensen en eisen zijn, stellen wij voor u een persoonlijk plan op. Natuurlijk bespreken wij eerst samen wat u voor ogen heeft. Misschien weet u al precies wat uw doelen zijn en hoe u deze wilt bereiken. Wij adviseren u natuurlijk graag over het laten maken van uw professionele bedrijfsvideo -en de prijzen hiervan. Bespreek uw ideeën met ons en wij verwezenlijken ze. Bent u tevens op zoek naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf? Bekijk dan ook de mogelijkheden voor een vacaturevideo. Voor vragen neemt u contact met ons op 0174 – 352 032 of via info@brancemedia.com

Klaar voor de volgende stap?

Wilt u, samen met de specialisten van ons bedrijf in Poelwijk, uw marketingdoelstellingen bereiken met behulp van een bedrijfsvideo? Plan gratis een adviesgesprek in, waarin we u laten zien hoe we uw bedrijf naar een hoger level brengen.

Voorbeelden van succesvolle projecten

Bekijk hieronder enkele klanten die u al voor zijn gegaan met een bedrijfsvideo.
Over-Brance-Media

Start vandaag met video marketing

Wil jij jouw marketingdoelstellingen bereiken door middel van een bedrijfsvideo? Plan gratis een adviesgesprek in, waarin we jou laten zien hoe video marketing voor jouw bedrijf werkt.