De kracht
van video

Met video trek je de aandacht, verduidelijkt je de boodschap, creëer je beleving, wek je emotie op en je houdt de aandacht langer vast. Je kan video voor bijna elke doelstelling inzetten. Dus ook die van jou! Wil je weten hoe video jouw bedrijf laat groeien? Plan dan een gratis adviesgesprek in.

Voor elke marketingdoelstelling hebben wij een creatief idee

Welke soort video past bij uw doelstelling?

DE BEDRIJFSFILM

Een bedrijfsfilm is een sterk visueel visitekaartje voor uw bedrijf. Het doel van deze video is om binnen twee minuten te vertellen welke waarde je aan klanten kunt bieden. Een video geeft een bedrijf of instantie een stem en gezicht, wat vertrouwen wekt. Deze video kan commercieel worden ingezet. ​

EEN BRANDING VIDEO

Met een branding video maakt de kijker kennis met de indentiteit van het bedrijf. Het belangrijkste aspect van een brandend video is dat het geen call to action bevat om tot koop over te gaan. Het draait meer om het verhaal te vertellen die past bij jouw doelgroep en zo een emotionele band tussen het merk en het publiek op te bouwen.

EEN WERVINGSVIDEO

Het is een video waardoor men een visueel beeld over de plek, de sfeer, de functie en mogelijkheden binnen het bedrijf krijgt. Daarmee spreek je werkzoekende mensen aan en laat je zien in welke toffe omgeving jullie werken. Iedereen wil namelijk in een toffe omgeving werken.

door deze 10 tips toe te passen krijg je een betere video.

Wil je binnenkort met video aan de slag? Download dan het gratis e-book met waardevolle informatie
over videomarketing en zorg dat je de tips toepast.  

EEN COMMERCIAL

Wilt u mensen direct aanzetten om uw producten of diensten te kopen? Dan is een commercial dé ideale vorm van video om te gebruiken. In een commercial doet een bedrijf een aantrekkelijk aanbod, waarmee de kijker erg wordt uitgedaagd om te reageren.

EEN TROUWFILM

Een trouwfilm is een prachtige samenvatting van één van de mooiste dagen van jullie leven. Alle mooie momenten worden vastgelegd en verwerkt in een prachtige cinematische eindmontage.

Klaar voor de volgende stap?

Wilt u, samen met specialisten, uw marketingdoelstellingen bereiken? Plan gratis een adviesgesprek in, 
waarin we jou laten zien hoe we jouw bedrijf naar een hoger level gaan brengen.

Wervingsvideo

Een video, waarmee u laat zien waarom het aantrekkelijk is om bij uw bedrijf te werken. Men krijgt een visueel beeld over de plek, de sfeer, de functie en mogelijkheden binnen het bedrijf.

Instructie video

Door middel van een instructievideo kunt u dingen op een simpele manier uitleggen. Door de uitleg visueel te maken, is het gemakkelijker te begrijpen. En dat is precies wat jouw doelstelling is.

Aftermovie

Laat van uw event een aftermovie maken. Hiermee kunnen alle aanwezigen nagenieten, maar nog belangrijker: het is een promotiemiddel voor de volgende editie. Ook kunt u sponsoren onder aandacht brengen.

Algemene bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is een sterk visueel visitekaartje voor uw bedrijf. Het doel van deze video is om binnen twee minuten te vertellen welke waarde je aan klanten kunt bieden. Een video geeft een bedrijf of instantie een stem en gezicht, wat vertrouwen wekt. Deze video kan commercieel worden ingezet.

branded video

Met een brandend video wordt een merk op een subtiele manier gepromoot. Het belangrijkste aspect van een brandend video is dat het geen call to action bevat om tot koop over te gaan. Het draait meer om een verhaal te vertellen die past bij jouw doelgroep en zo een emotionele band tussen het merk en het publiek op te bouwen.

Commercial

Wilt u mensen direct aanzetten om uw producten of diensten te kopen? Dan is een commercial dé ideale vorm van video om te gebruiken. In een commercial doet een bedrijf een aantrekkelijk aanbod, waarmee de kijker erg wordt uitgedaagd om te reageren. Dit is een effectief promotiemiddel om uw verkoopcijfers te verhogen.

Ook voor evenementen is video hét promotiemiddel

een aftermovie

Laat van uw event een aftermovie maken! Hiermee kunnen alle aanwezigen nagenieten, maar nog belangrijker: het is een promotiemiddel voor de volgende editie. Ook kunt u sponsoren onder aandacht brengen.

een trailer

Kondig uw event aan door middel van een trailer. Met zo'n video kondigt u het event aan en triggert u mensen om het te bezoeken.

En ook hiervoor kunt u ons inschakelen: