Betere communicatie, hogere betrokkenheid en meer conversies.

Ervaar hoe een professionele video je helpt om de aandacht te trekken en vast te houden, helder en overtuigend te communiceren en vertrouwen bij jouw doelgroep op te bouwen.

Betere communicatie, hogere betrokkenheid en meer conversies.

Ervaar hoe een professionele video je helpt om de aandacht te trekken en vast te houden, helder en overtuigend te communiceren en vertrouwen bij jouw doelgroep op te bouwen.

Herken je dit?

Je steekt heel veel tijd en energie om de marketing van jouw organisatie on-point te krijgen en jouw organisatie optimaal te presenteren — allemaal met het oog op aantrekken van nieuwe klanten.

Maar ondanks alle inspanningen blijven de gewenste resultaten uit. Jouw verhaal lijkt niet voldoende aan te spreken. Het komt niet écht binnen en mensen haken vaak af.

Door de constante stroom aan content, prikkels en afleidingen is het behouden van de aandacht een flinke uitdaging. Wanneer jouw content even niet boeit, onduidelijk is, geen waarde biedt of niet makkelijk te consumeren is, haken mensen af – zelfs nog voordat je een eerlijke kans hebt gehad om jouw verhaal te vertellen. En dat is frustrerend, omdat je weet dat jouw organisatie goede producten of diensten levert. Je bent ervan overtuigd dat je deze mensen écht goed kan helpen.

Een gefrustreerde marketeer.

Video maakt het verschil om jouw verhaal wél op een boeiende en effectiever manier te vertellen.

01

Maakt het duidelijker

Maak met video informatie visueel, waardoor het makkelijker is om te begrijpen.
02

Verhoogt betrokkenheid

Creëer meer betrokkenheid voor jouw verhaal.
03

Creëert emotie

Geef de kijker naast jouw boodschap ook een gevoel mee.
04

Verhoogt conversie

Video’s verhogen het conversieratio aanzienlijk.
05

Makkelijk te consumeren

Video’s zijn minder inspannend dan tekst en verbeteren de toegankelijkheid.
06

Multi-inzetbaar

Je kunt de video op meerdere plaatsen inzetten en je bereik vergroten.

Voorbeelden van video’s die de marketing van onze klanten hebben versterkt.

Brance Media hielp al meer dan 150 verschillende organisaties met de volledige productie van een professionele video, waardoor ze effectiever communiceerden en betere resultaten uit hun marketing haalden.

Hoe werkt dit?

Onze SPOT-methode is dé totaaloplossing dat video marketing efficiënt en effectief binnen jouw organisatie implementeert.
01

Strategie

Op basis van jouw doelen ontwikkelen wij een strategie, waarmee we video marketing effectief binnen jouw bedrijf implementeren.

02

Productie

Het maken van een script, het verzorgen van de opnames en het monteren van de video's. Wij regelen de video producties van A tot Z.

03

Optimalisatie

De video's en kanalen worden geoptimaliseerd, zodat we de ideale omstandigheden creëren en jouw video's beter presteren.

04

Transitie

We helpen je bij het inzetten van de video, zodat de video op de juiste plaats en het goede moment bij jouw doelgroep zichtbaar is.

Benut de kracht van video om jouw doelen te realiseren.

Plan een vrijblijvende strategiecall in en ontdek hoe je video effectief kunt inzetten.

Met Finext hebben wij een mooie videocase laten maken door Brance Media over een project wat wij hebben gedaan bij een klant. Van voorbereiding tot nabewerking waren ze ontzettend professioneel en ook met de resultaten zijn we zeer tevreden! Nogmaals bedankt!

Het eindresultaat was indrukwekkend, het staat al geüpload op onze sociale media en we krijgen nu al positieve reacties! Brance Media zijn professionals, luisterden naar onze wensen en leverden snel

Customer
Spotlight

Bekijk waarom klanten voor Brance Media kiezen.

Voor wie is dit?

Onze professionele videoproducties zijn bedoeld voor ambitieuze organisaties met duidelijke groeidoelen. We zijn er voor organisaties die zich willen onderscheiden en hun communicatie en marketing naar een hoger niveau willen brengen, zodat ze bij meer klanten een positieve impact kunnen maken.

Met onze video’s kan je bijvoorbeeld jouw zichtbaarheid enorm vergroten, de betrokkenheid bij jouw doelgroep verhogen en de voordelen van jouw product of dienst op een eenvoudige en visuele manier uitleggen. Daarnaast kan je video inzetten om je merk te promoten, personeel te werven of een event in beeld te brengen.

De mogelijkheden zijn echt onbeperkt. Wij creëren video’s die perfect aansluiten bij jouw marketingstrategie en helpen je onderscheidend te zijn in een competitieve markt.

Twee marketeers tijdens een videoproductie.
Lance bij een videoproductie die volledig verzorgd wordt.
Een foto van Brent, die regelmatig creatieve sessies begeleid.

Brance Media werd in 2018 opgericht door Lance Kooij en Brent Poleij. Sindsdien helpen wij dagelijks organisaties om het maximale uit video marketing te halen. Van de strategie en productie tot aan de optimalisaties en uitvoering. Wij bieden de totaaloplossing, zodat jij met video jouw doelen behaald.

Over Brance

FAQ

Veel gestelde vragen

Waarom is video een belangrijk marketingmiddel?

Video is effectief omdat je informatie op een snelle, eenvoudige en visuele manier kunt overbrengen. Het verhoogt betrokkenheid, het zorgt ervoor dat jouw verhaal beter onthouden wordt en het leidt tot hogere conversiepercentages. 

Hoe weet ik zeker dat we het juiste type video voor mijn organisatie maken?

Voordat we een video produceren, nemen we in een uitgebreide strategiesessie ruim de tijd om jouw huidige situatie en organisatie te leren kennen. Op basis van waar je nu staat en waar je naar toe wilt, maken we een doordachte strategie waarin we bepalen welk type video je het best kunt laten maken en waar en wanneer je het kan inzetten.

Hoe weet ik of een video wel bij mijn organisatie of branche past?

Video is voor vrijwel elk doel, in elke campagne en bij elke organisatie een effectief middel. Brance Media heeft ervaring in veel diverse sectoren. We weten hoe we de juiste video kunnen creëren die is afgestemd op jouw unieke doelen, branche en publiek. 

Hoe lang duurt het om een video te maken?
De doorlooptijd varieert afhankelijk van de complexiteit, maar ligt meestal tussen 2 en 6 weken. We plannen elke stap zorgvuldig met je af om een soepele productie te garanderen. Zo kun je rekenen op een kwalitatieve video binnen de afgesproken termijn.
Wat als ik geen ervaring heb met een videoproductie?
Geen zorgen! Ons team begeleidt je stap voor stap door het proces, van strategie en concept tot aan de productie en montage. We communiceren helder, luisteren naar jouw ideeën en geven advies, zodat betrokken blijft bij elke fase van de videoproductie.

Benut de kracht van video om jouw doelen te realiseren.

Plan een vrijblijvende strategiecall in en ontdek hoe je video effectief kunt inzetten.