WICKPLANTS
VIDEO MARKETING CAMPAGNE

Een foto tijdens een videoproductie voor Wickplants.
Wickplants verkoopt planten die je niet water hoeft te geven. Door een ingebouwde wateropslag in de pot kan de plant via een lont zichzelf van water voorzien. Aan Brance Media werd de vraag gesteld: hoe kunnen we dit zo goed mogelijk promoten? Wij gingen vervolgens graag aan de slag met een op maat gemaakt plan,

Bewustwording & bezoekers trekken

Omdat Wickplants hun planten in een online webshop verkoopt, is het belangrijk dat ze voldoende bezoekers trekken. Daarom hebben we verschillende advertentievideo’s gemaakt en ingezet op meerdere social media kanalen, zodat hun doelgroep Wickplants ontdekte en ze nieuwsgierig werden gemaakt. Doordat Wickplants zich zowel op de particuliere als zakelijke markt richt, hebben we voor beide doelgroepen verschillende videoadvertenties geproduceerd.

Overweging & Besluitvorming

Wanneer mensen vanuit de advertentievideo’s de webshop bezoeken, is het doel om ze op de juiste manier te informeren, zodat ze vervolgens een aankoop doen. Daarom hebben we voor de zakelijke en particuliere markt een video gemaakt, waarin we het gemak van de Wickplants uitleggen. 

Opdrachtgever:

Wickplants

Type project:

Video marketing campagne