Videoserie ‘Samen Door Zuid’

Een serie dat laat zien welke initiatieven er worden genomen om de regio Rotterdam-Zuid op het gebied van werk, scholing, cultuur en veiligheid te verbeteren.

Over dit project

In samenwerking met IQ Events maakten we een 4-delige videoserie om te laten zien dat het bruist in Rotterdam Zuid. De serie geeft een inzicht over wat er in die regio allemaal gebeurt op het gebied van werk, scholing, cultuur en veiligheid. Het toont aan welke inspanningen er worden geleverd voor de buurt en haar bewoners en benadrukt dat deze regio een leuke en warme plek is om te wonen.

De videoserie is onderdeel van de campagne ‘Samen door Zuid.’ Deze campagne heeft als doel om de werkgelegenheid, zorg en inkomen te verbeteren. Dat kan alleen als er onderling een verbinding is met de mensen in de regio. Om dat te bewerkstelligen werden er evenementen georganiseerd die mensen bij elkaar brachten. Omdat niet alle mensen en initiatieven onderdeel van deze events konden zijn, werd er ook digitale content gemaakt, waaronder een videoserie. Deze serie laat mooie initiatieven en verhalen zien en brengt in beeld dat het leven in Rotterdam-Zuid aangenaam is en dat er veel kansen liggen om jezelf verder te ontwikkelen.

Brance Media regelden voor deze campagne de opnames en montages.
Opdrachtgever:

Iqagency

Type video's:

Videoserie van 4 afleveringen.

Doel:

Leerbaarheid Rotterdam-Zuid verbeteren.

Resultaten

Bekijk hieronder de eindresultaten van de afleveringen.

Diensten

Voor dit project hebben we de volgende diensten verleend.

Productie

We verzorgden de opnames van a tot z.

Montage

We monteerden de video's naar wens.

Productie

We verzorgden de opnames van a tot z.

Montage

We monteerden de video's naar wens.

Klaar om de volgende stap vooruit te zetten?

Brance hielp al meer dan 100 bedrijven om video marketing effectief in te zetten. Wil je ook de kracht van video benutten? Plan vandaag nog een gratis strategiesessie en ontdek wat video voor jouw bedrijf kan betekenen.

De kracht van video marketing benutten?

Plan een gratis strategiesessie in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.