UNICEF
BEWUSTWORDINGSCAMPAGNE
POSITIVE PARENTING

BHS Foto tijdens opnames voor Unicef.

In opdracht van Iqagency hebben we met onze 9-delige videoserie een grote bijdrage gehad in een campagne van UNICEF Nederland. Deze campagne leverde met de Gouden Giraffe Award een mooie prijs op. Deze prijs is een erkenning voor de beste eventmarketing en experience marketing van Nederland.

Elk jaar organiseert UNICEF Nederland in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken het Kinderrechten Filmfestival op de Nederlandse Cariben. Dit bijzondere project heeft als doel om op een speelse wijze de aandacht te vestigen op kinderrechten. Naast het bevorderen van kennis over kinderrechten, wil UNICEF ook op een positieve manier aandacht besteden aan gezamenlijke activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling en opvoeding van kinderen.

In de videoserie gaan we met ouders, verzorgers en kinderen in gesprek over wat quality time voor hen betekent en hoe zij dat beleven. Zo willen we op een positieve manier aandacht geven aan gezamenlijke activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling en opvoeding van kinderen.

Het doel van de videoserie is mensen bewust maken van het belang van quality time, omdat alle vormen van spel en spelen op hun eigen manier bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. Daarnaast willen we met de verhalen van deze families anderen inspireren over hoe zij met hun quality time kunnen omgaan.

Bekijk de afleveringen hieronder:

Opdrachtgever:

Iqagency

Type project:

Promotie event