TV-Programma ‘Assistent voor een dag’

Een serie waarin jonge succesvolle ondernemers of sporters een dag lang worden geassisteerd door een persoonlijke assistent.

Over dit project

In het format ‘Assistent voor een dag’ zoekt Jeroen Toet of Pim Markering jonge succesvolle ondernemers op, waarbij de presentator een dag lang de persoonlijke assistent is. Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden krijgt de diegene vragen over zijn jeugd, passie, karakter en ondernemerschap. Op deze manier krijg je een goed beeld van de persoonlijkheid, maar ook over wat er precies in zijn leven gebeurd.

Dit programma is bedoeld voor jongeren en jong volwassenen van onder de 35 jaar. Het doel van dit format was om de passie, mindset en aanpak van jonge succesvolle ondernemers laten zien en hiermee andere mensen inspireren. In het eerste seizoen van 8 afleveringen volgden we o.a. een Youtuber met meer dan 1 miljoen abonnees, een kunstenaar die voor veel BN’ers werkte, een succesvolle eigenaar van een muzieklabel en één van de betere weddingplanners van Nederland.
Opdrachtgever:

WOS

Type video's:

TV-Programma

Doel:

Entertainment

Resultaat

Een greep uit een aantal geproduceerde afleveringen.

Diensten

Voor dit project hebben we de volgende diensten verleend.

Voorproductie

We hebben de volledige voorproductie verzorgd. Zo hebben we o.a. dit format ontwikkelt en per aflevering het script en draaiboek gemaakt.

Productie

We verzorgden de opnames van a tot z.

Montage

We monteerden alle afleveringen.

Klaar om de volgende stap vooruit te zetten?

Brance hielp al meer dan 100 bedrijven om video marketing effectief in te zetten. Wil je ook de kracht van video benutten? Plan vandaag nog een gratis strategiesessie en ontdek wat video voor jouw bedrijf kan betekenen.