Video marketing SV.CO

Over de samenwerking tussen Brance en SV.CO.

Over dit project

Brance Media is sinds 2021 een samenwerking aangegaan met SV.CO om hen te helpen professionele video’s te maken die ze kunnen gebruiken in hun marketingstrategie.

“In een steeds digitalere wereld denk ik dat video een heel krachtig middel is om een boodschap over te brengen en de aandacht te trekken,” aldus Mike. Hij heeft dit zelf ervaren toen de eerste video van SV.CO veel positieve respons genereerde. Vanaf dat moment hebben ze besloten om regelmatig en consistent video’s te produceren, waarbij Brance hun vaste partner werd. We maken de video’s in eerste instantie voor onze doelgroep en zorgen voor productpromotie, maar een leuk bijeffect is dat mensen in de omgeving het herkennen en het iets doet met je imago.” Inmiddels heeft Brance meer dan 10 video’s gemaakt. Over het algemeen hanteren we een specifieke stijl in de video’s, waardoor de video’s van SV.CO herkenbaar zijn. We hebben er bewust voor gekozen dat Mike en Ilse de twee vertrouwde gezichten zijn en dat zij in een onderlinge conversatie de boodschap overbrengen.
Naast het concept met Ilse en Mike, maken we ook video’s die gericht zijn op het promoten van het merk SV.CO. Zo hebben we onder andere een aftermovie gemaakt van een dag waarop ze hun klanten verrasten. Ook maakten we een een video toen de nieuwe huisstijl werd gelanceerd.
Opdrachtgever:

SV.CO

Type video's:

Productvideo's, merkvideo's

Diensten

Voor dit project hebben we de volgende diensten verleend.

Productie

We verzorgen de opnames van a tot z.

Montage

We monteren de video's naar wens.

Productie

We verzorgen de opnames van a tot z.

Montage

We monteren de video's naar wens.

Klaar om de volgende stap vooruit te zetten?

Brance hielp al meer dan 100 bedrijven om video marketing effectief in te zetten. Wil je ook de kracht van video benutten? Plan vandaag nog een gratis strategiesessie en ontdek wat video voor jouw bedrijf kan betekenen.

De kracht van video marketing benutten?

Plan een gratis strategiesessie in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.