EK JUDO JUNIOREN
THE HAGUE 2023

In september 2023 werd de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag dé arena voor het Europese Kampioenschap Judo voor junioren. Bijna vierhonderd talentvolle sporters uit diverse Europese landen kwamen hier samen om te strijden voor de Europese titels. Dit evenement bood een perfecte gelegenheid om judo in Nederland te promoten. Mede door onze video’s zijn we erin geslaagd de essentie en energie van de sport ,zowel voor als tijdens het Europees Kampioenschap, te vangen.
Event:

EK Judo Junioren The Hague 2023

Type project:

Promotie event

Midden in Den Haag een potje Judoën?

Om awareness voor het event te creëren werden in Den Haag judomatten neergelegd, waarop mensen Simeon Catharina, een echte topjudoka, konden uitdagen voor een potje judo. Brance Media maakte van deze ludieke actie 2 social video’s om ook digitaal mensen te bereiken en meer awareness voor het event te creëren.

Presentaties selecties

Een belangrijk moment in de aanloop naar het toernooi: de presentatie van de selecties die Nederland gaan vertegenwoordigen. We creëerden voor de dames en heren een aparte video waarin de selecties werden gepresenteerd.

Meet de judoka's

Wie zijn eigenlijk de judoka’s die Nederland vertegenwoordigen? Door middel van een Q&A videoformat op social media leerden mensen de judoka’s beter kennen. 

Voorbereiding

Judofans kregen met diverse social video’s een indruk hoe de judoka’s van TeamNL zich voorbereiden op het EK.