VIDEOCLIP
CAMPAGNE TEGEN EENZAAMHEID

Eenzaamheid gaat over meer dan alleen zijn. Het is het gevoel van niet verbonden zijn, het missen van een hechte, emotionele band met anderen. Helaas ervaart meer dan één miljoen mensen in Nederland dit gevoel van eenzaamheid. Het praten over dit onderwerp is lastig, het is een taboe. Daarom bundelen De Formule, Één tegen eenzaamheid, Gemeente Westland, Vitis Welzijn Jongerenraad Westland en Signaalpunt Westland hun krachten om dit onderwerp bespreekbaar te maken.

Een belangrijk onderdeel van deze campagne is het nummer ‘Jij alleen’ van Younes Mohcin. Onze bijdrage aan deze campagne is het produceren van de bijbehorende videoclip voor dit prachtige nummer.

Het doel van deze campagne is het doorbreken van het taboe rond eenzaamheid. We willen laten zien dat je niet de enige bent en dat het belangrijk is om erover te praten.

Om het onderwerp toegankelijker te maken, is het Signaalpunt Westland opgericht, waar iedereen terecht kan om te praten over eenzaamheid. Deze videoclip draagt bij om dit onderwerp onder de aandacht te brengen en stimuleert mensen om het gesprek aan te gaan.

Opdrachtgever:

De Formule

Type project:

Videoclip