Brandingvideo No Water Flowers

Hoe we met een brandvideo de naamsbekendheid vergroten en mensen inspireren om tot actie over te gaan.

Over dit project

No Water Flowers is een merk dat bekend staat om hun unieke handgemaakte wax Amaryllis bollen, waaruit een bloem groeit die je geen water hoeft te geven. Voor dit merk hebben we een brandvideo geproduceerd, waarin we de productie van A tot Z hebben geregeld.

Doelstelling:

Het doel van de brand video is om te laten zien wat een No Water Flower is en waarom het speciaal is. Zo willen we met deze video de associatie creëren dat No Water Flowers iets magisch is en geschikt is voor speciale momenten. Het merk moest ook als een innovatieve en trendy keuze gepresenteerd worden en de kijker inspireren om een aankoop te doen. Daarnaast had deze video als belangrijk doel om de naamsbekendheid van het merk te vergroten.

Aanpak:

Allereerst hebben we een uitgebreide strategische sessie georganiseerd, waarin we de diepte zijn ingedoken om de merkidentiteit en de waarde van No Water Flowers volledig te begrijpen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan om deze informatie te verwerken in een videoscript. We hebben het verhaal geschreven, de bijhorende shots uitgewerkt en bedacht wat we exact nodig hadden om dit verhaal goed in beeld te kunnen brengen. Zo hebben we gezocht naar de ideale filmlocaties, hebben we geschikte figuranten gecast en hebben we een lijst met attributen gemaakt, zodat iedereen precies wist wat er nodig was om de shots op te kunnen nemen.

Nadat het plan door de opdrachtgever werd goedgekeurd, zijn we gestart met de voorbereiding. Zo hebben we de locaties gereserveerd, figuranten ingehuurd en de benodigde attributen geregeld. Daarnaast hebben we het draaiboek volledig uitgewerkt, inclusief gepersonaliseerde callsheets voor iedereen die bij de productie betrokken was. Op deze manier konden de opnamedagen efficiënt verlopen.
Een bhs-foto van een videoproductie voor No Water Flowers.
Tijdens de opnamedagen werd er gebruik gemaakt van professionele camera-apparatuur en belichtingstechnieken om prachtige shots te kunnen maken. De opnames zijn van begin tot het eind door Brance geregeld. Zo de producer de opnames geregisseerd en begeleid. Zo werden de taken en verantwoordelijkheden goed gecoördineerd en was er professioneel toezicht op de gehele productie. Op deze manier konden de videospecialisten zich volledig richten op het beeld en mooie shots maken.

Na 2 intensieve, maar ook leuke opnamedagen, zijn we aan de slag gegaan met de montage. Hierbij hebben we uiteraard rekening gehouden met wat het merk wil uitstralen. Zo hebben we bijvoorbeeld de muziek, de voice-over stem en de snelheid van de video afgestemd op de merkidentiteit en het gevoel dat ze wilden overbrengen.
Opdrachtgever:

Greencre8 - Vreugdenhil Bulbs & Plants

Type video's:

Brand video

Doel:

Naamsbekendheid vergroten, laten zien waarom NFW speciaal is en de doelgroep inspireren.

Resultaat

De brand video van No Water Flowers werd goed ontvangen en bereikte een breed publiek. Het heeft een positieve impact gehad op het merk. Door middel van een goed doordacht script, zorgvuldig gekozen locaties, casting van de juiste figuranten en een professionele productie en montage, slaagden we erin om de essentie van het merk te laten zien en een blijvende indruk achter te laten bij het publiek.

Diensten

Voor dit project hebben we de volgende diensten verleend.

Strategie

In een strategiesessie definieerde we de merkidentiteit en de waarde van de No Water Flowers.

Videoplan

We maakten een compleet videoplan, inclusief script en draaiboek.

Locatie scouting

We hebben diverse locaties gescout om de beste plekken te vinden om de video op te nemen.

Casting figuranten

Brance heeft voor diverse rollen in de brand video geschikte figuranten gecast.

Opnames

We hebben de opnames vanaf het begin tot het einde verzorgd.

Montage

De eindmontage is volledig door Brance gedaan.

Klaar om de volgende stap vooruit te zetten?

Brance hielp al meer dan 100 bedrijven om video marketing effectief in te zetten. Wil je ook de kracht van video benutten? Plan vandaag nog een gratis strategiesessie en ontdek wat video voor jouw bedrijf kan betekenen.

De kracht van video marketing benutten?

Plan een gratis strategiesessie in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.