Aftermovie bedrijfsreis Jordanië

Brance Media reisde mee naar Jordanië om een aftermovie te produceren van een onvergetelijke reis die Bluebricks met het personeel maakte.
Opdrachtgever:

Bluebricks

Type video:

Aftermovie

Doel:

Laten zien dat ze leuke dingen voor het personeel organiseren en mensen enthousiast te maken om bij hen te komen werken.

Over dit project

Bluebricks staat erom bekend dat ze veel in hun personeel investeren, zowel fysiek als mentaal. Ze organiseren bijvoorbeeld sportactiviteiten, maar ook ademhaling trainingen van Wim Hof.

Ze willen de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland zijn. Zo doen ze er alles aan om een gemotiveerd en gehecht team neer te zetten. Daar hebben ze zelfs een reis naar Jordanië voor over. Ze gingen 5 dagen naar het Midden-Oosten om te werken aan teambuilding. Er werd een competitie opgezet, waarin 8 teams in een epische omgeving en in verschillende spellen om de winst streden. Ze gingen op zoek naar puzzelstukjes op de bodem van de Dode Zee, het historische Petra, de Rode Zee en in de oneindige woestijn. En na inspanning was het natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

Brance Media mocht mee om deze onvergetelijke reis in beeld te brengen. We maakten uiteindelijk een aftermovie voor de social media kanalen en een langere versie voor intern gebruik. Met deze aftermovie wil Bluebricks laten zien dat ze veel voor het personeel over hebben en mensen enthousiast maken om bij hen te komen werken. Het hebben van voldoende competente werknemers is branche namelijk een flinke uitdaging.

Op deze pagina kan je zowel de lange als kortere social versie bekijken.
Opdrachtgever:

Blue Bricks

Type video's:

Aftermovie

Doel:

Laten zien dat ze leuke dingen voor het personeel organiseren en mensen enthousiast te maken om bij hen te komen werken.

Resultaat

Social media versie:
Lange versie:

Diensten

Voor dit project hebben we de volgende diensten verleend.

Opnames

We hebben de opnames van de aftermovie van A tot Z verzorgd.

Montage

We hebben de video gemonteerd en geoptimaliseerd voor meerdere platforms.

Klaar om de volgende stap vooruit te zetten?

Brance hielp al meer dan 100 bedrijven om video marketing effectief in te zetten. Wil je ook de kracht van video benutten? Plan vandaag nog een gratis strategiesessie en ontdek wat video voor jouw bedrijf kan betekenen.

De kracht van video marketing benutten?

Plan een gratis strategiesessie in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.