Aftermovie Jordanië Bluebricks

Brance Media reisde mee naar Jordanië om een aftermovie te produceren van een onvergetelijke reis die Bluebricks met het personeel maakte.

Opdrachtgever:

Bluebricks

Type video:

Aftermovie

Doel:

Laten zien dat ze leuke dingen voor het personeel organiseren en mensen enthousiast te maken om bij hen te komen werken.

Over dit project:

Bluebricks staat erom bekend dat ze veel in hun personeel investeren, zowel fysiek als mentaal. Ze organiseren bijvoorbeeld sportactiviteiten, maar ook ademhaling trainingen van Wim Hof.

Ze willen de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland zijn. Zo doen ze er alles aan om een gemotiveerd en gehecht team neer te zetten. Daar hebben ze zelfs een reis naar Jordanië voor over. Ze gingen 5 dagen naar het Midden-Oosten om te werken aan teambuilding. Er werd een competitie opgezet, waarin 8 teams in een epische omgeving en in verschillende spellen om de winst streden. Ze gingen op zoek naar puzzelstukjes op de bodem van de Dode Zee, het historische Petra, de Rode Zee en in de oneindige woestijn. En na inspanning was het natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

Brance Media mocht mee om deze onvergetelijke reis in beeld te brengen. We maakten uiteindelijk een aftermovie voor de social media kanalen en een langere versie voor intern gebruik. Met deze aftermovie wil Bluebricks laten zien dat ze veel voor het personeel over hebben en mensen enthousiast maken om bij hen te komen werken. Het hebben van voldoende competente werknemers is branche namelijk een flinke uitdaging.

Op deze pagina kan je zowel de lange als kortere social versie bekijken.

Video afspelen
Video afspelen over Thumbnail-Aftermovie-Jordanië-Bluebricks-1200x900
Video afspelen

Andere projecten: