Wij zorgen dat jij het maximale uit video marketing haalt.

Op basis van bewezen strategieën, hoogwaardige video's en een gestructueerde aanpak zorgen we dat jij video marketing effectief toepast.

Wij zorgen dat jij het maximale uit video marketing haalt.

Op basis van bewezen strategieën, hoogwaardige video’s en een gestructueerde aanpak zorgen we dat jij video marketing effectief toepast.

BHS foto tijdens een videoproductie voor Robijn.
Een foto tijdens een videoproductie voor Wickplants.
Tevreden klanten
0 +
Video's gemaakt
0 +
Jaren ervaring
0 +

Wat wij voor jou kunnen betekenen.

De meeste organisaties die bij Brance Media aankloppen, beseffen dat video anno 2024 het belangrijkste marketingmiddel is. Sommige hebben in het verleden al met video ge-experimenteerd, maar slagen er niet in om goede resultaten te behalen. Vaak komen zij in een gesprek met ons tot de conclusie dat ze simpelweg veel fout doen. Hierdoor verspillen ze tijd en geld aan video’s die niks opleveren en soms zelfs hun organisatie in diskrediet brengen.

Video marketing is een specialisme. Er komt veel bij kijken. Om het effectief in te zetten heb je meerdere type specialisten met de juiste expertise nodig.

Brance Media heeft alle nodige specialisten onder één dak. Voor onze klanten zijn wij de bondgenoot die alles op het gebied van video marketing regelt. Met onze SPOT-methode zorgen wij voor een gerichte aanpak waarmee we video marketing gestructureerd en consistent bij organisaties toepassen, waardoor je het wél effectief toepast.
De meeste organisaties die bij Brance Media aankloppen, beseffen dat video anno 2024 het belangrijkste marketingmiddel is. Sommige hebben in het verleden al met video ge-experimenteerd, maar slagen er niet in om goede resultaten te behalen. Vaak komen zij in een gesprek met ons tot de conclusie dat ze simpelweg veel fout doen. Hierdoor verspillen ze tijd en geld aan video’s die niks opleveren en soms zelfs hun organisatie in diskrediet brengen. Video marketing is een specialisme. Er komt veel bij kijken. Om het effectief in te zetten heb je meerdere type specialisten met de juiste expertise nodig. Brance Media heeft alle nodige specialisten onder één dak. Voor onze klanten zijn wij de bondgenoot die alles op het gebied van video marketing regelt. Met onze SPOT-methode zorgen wij voor een gerichte aanpak waarmee we video marketing gestructureerd en consistent bij organisaties toepassen, waardoor je het wél effectief toepast.

Wat wij doen

Een foto van Brent, die regelmatig creatieve sessies begeleid.

Hoe wij het doen

Onze SPOT-methode is dé totaaloplossing dat video marketing efficiënt en effectief binnen jouw organisatie implementeert.
01

Strategie

Op basis van jouw doelen ontwikkelen wij een strategie, waarmee we video marketing effectief binnen jouw bedrijf implementeren.

02

Productie

Het maken van een script, het verzorgen van de opnames en het monteren van de video's. Wij regelen de video producties van A tot Z.

03

Optimalisatie

De video's en kanalen worden geoptimaliseerd, zodat we de ideale omstandigheden creëren en jouw video's beter presteren.

04

Transitie

We gaan de strategie uitvoeren en de video's inzetten. Met behulp van data meten we de resultaten en sturen we bij waar nodig.

Visie
Wij vinden dat elke vorm van (digitale/online) communicatie toegankelijk, duidelijk en verbindend moet zijn. Doordat de manier waarop mensen informatie consumeren en interacties aangaan veranderd, moeten organisaties worden uitgedaagd hun manier van communiceren aan te passen en video’s te integreren in hun bedrijfsproces.

Wij geloven dat video marketing de komende jaren de standaard wordt om effectief te communiceren. Het zal een cruciale rol spelen om op een boeiende en overtuigende manier verhalen te vertellen en mensen aan jouw organisatie te binden. Daarom willen wij organisaties inspireren hoe zij door video marketing universeel in te zetten, erin slagen om het verschil te maken.

Waarom wij het doen

Missie
Ons doel is om video marketing succesvol toe te passen. Dat doen we door eerst uit te zoomen en naar de big-picture te kijken. We geloven dat video op diverse plekken in een organisatie moet worden toegepast, om het maximale eruit te halen. Op basis van een doordachte strategie zorgen we dat aansprekende video’s op de juiste plaats en op het ideale moment worden ingezet.

Met onze unieke SPOT-methode zorgen we voor een gestructureerde en samenhangende video marketing aanpak. Van de strategie en productie tot aan de optimalisaties en uitvoering. Wij leveren het complete pakket om het maximale uit video marketing te halen. ‘Spot on’ video marketing noemen we dat.

Wie wij zijn

Met deze 4 eigenschappen kan je ons het best omschrijven.

01

Recht door zee

We zeggen waar het op staat en draaien er niet om heen. Transparantie en duidelijkheid in de communicatie zijn cruciaal om samen jouw doelen te bereiken.

02

Doorgrondend

Betere inzichten leiden tot een betere videostrategie. Daarom graven we diep in jouw organisatie, zodat we jou 100% begrijpen en dit effectief naar video kunnen vertalen.

03

Werken met een lach

We zijn gedreven, ambitieus en werken hard, maar wel op een relaxte manier. Werken aan jouw doelen moet leuk zijn. Plezier is tijdens onze samenwerking een belangrijk uitgangspunt.

04

Pro-actief

We zitten er bovenop. Hierdoor zijn we in staat snel te anticiperen op veranderende klantbehoeften en markttrends. Zo bouwen we voort op succesvolle strategieën en stoppen we met wat niet meer werkt.