Wij zijn een all-in-one videomarketing bureau.

Brance Media is een videoproductie- en video marketing partner in één. We helpen ambitieuze bedrijven om videomarketing op een makkelijke, efficiënte en effectieve manier in te zetten. 

Videoproducties volledig verzorgd.

Brance Media neemt de regie bij elke stap van het video productieproces.
  • Strategie & Script

    Voor de productie ontvang je een uitgebreid videoplan, inclusief videomarketing strategie, script, draaiboek en meer.

  • Productie

    De opnames worden volledig verzorgd door specialisten en met hoogwaardige filmapparatuur, waaronder een drone.

  • Montage

    Ervaar de montage in 4K, met rechtsvrije muziek, soundeffecten, levendige kleuren, ondertiteling en in de gewenste formaten.

“Ons doel is om hoge kwalitatieve videoproducties te maken, maar zien het ook als onze plicht om actief mee te denken in de ontwikkeling of optimalisatie van een videomarketing strategie, zodat een video ook daadwerkelijk impact maakt”

Een videomarketing strategie als fundament.

Zonder een goed plan, is de kans op succes niet groot. Naast video-experts betrekken we bij onze projecten ook specialisten op het gebied van marketing en communicatie. Zij denken intensief mee over de juiste videomarketing strategie om jouw doelgroep te bereiken, in beweging te krijgen en jouw doelen te halen. Zo zorgen we ervoor dat de video’s daadwerkelijk effect hebben en indruk maken.

De kracht van video marketing benutten?

Plan een gratis strategiesessie in en ontdek wat video marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Videomarketing is onmisbaar

Video krijgt online steeds meer prioriteit. De social platforms geven video’s voorrang in de tijdlijn, Google toont steeds vaker een video op de eerste pagina met zoekresultaten en onderzoek toont aan dat door video de conversiepercentages en doorklikratio’s radicaal stijgen.

9 van de 10 bedrijven gooit geld weg door een video te maken, maar het stukje videomarketing te vergeten. Ze denken niet goed na over de inhoud en strategie waardoor het weinig resultaat oplevert. Ons doel is om hoge kwalitatieve videoproducties te maken, maar zien het ook als onze plicht om actief mee te denken in de ontwikkeling of optimalisatie van een video marketingstrategie, zodat een video ook daadwerkelijk impact maakt.

We willen ondernemers bewust maken van de mogelijkheden, maar ook de struikelblokken. Onze missie is niet alleen de creatie van een mooie video, maar ook een video die resultaat oplevert. 

Ontstaan van Brance

Brance Media is opgericht door Lance Kooij en Brent Poleij. Je kan wel stellen dat de passie voor video’s maken al sinds de geboorte in ons bloed zit. Voordat we onze CITO-toets hadden gemaakt, waren wel al bezig met het maken van video’s. Jaren later besloten we om van deze passie ons werk te maken. In 2018 richtte we Brance Media op, het bedrijf waarmee we nu elke dag bedrijven door middel van video marketing helpen om hun doelstellingen te behalen.

Waar we ons in het begin vooral focusten op de verzorging van videoproducties, zijn we nu in staat om complete video marketing oplossingen aan te bieden. Naast de productie van professionele video’s, zijn we ook actief betrokken bij het ontwikkelen van strategieën en concepten, zodat we met de video’s zoveel mogelijk impact kunnen maken.