OVER ONS

BHS foto tijdens een videoproductie voor Robijn.

Wij zijn dé fullservice video marketing agency voor ambitieuze bedrijven die willen groeien door video marketing succesvol in te zetten.

VISIE

Wij vinden dat elke vorm van (digitale/online) communicatie toegankelijk, duidelijk en verbindend moet zijn. Doordat de manier waarop mensen informatie consumeren en interacties aangaan veranderd, moeten organisaties worden uitgedaagd hun manier van communiceren aan te passen en video’s te integreren in hun bedrijfsproces.

Wij geloven dat video marketing de komende jaren de standaard wordt om effectief te communiceren. Het zal een cruciale rol spelen om op een boeiende en overtuigende manier verhalen te vertellen en mensen aan jouw organisatie te binden. Daarom willen wij organisaties inspireren hoe zij door video marketing universeel in te zetten, erin slagen om het verschil te maken.

MISSIE

Ons doel is om video marketing succesvol toe te passen. Dat doen we door eerst uit te zoomen en naar de big-picture te kijken. We geloven dat video op diverse plekken in een organisatie moet worden toegepast, om het maximale eruit te halen. Op basis van een doordachte strategie zorgen we dat aansprekende video’s op de juiste plaats en op het ideale moment worden ingezet.

Met onze unieke SPOT-methode zorgen we voor een gestructureerde en samenhangende video marketing aanpak. Van de strategie en productie tot aan de optimalisaties en uitvoering. Wij leveren het complete pakket om het maximale uit video marketing te halen. ‘Spot on’ video marketing noemen we dat.